2777
2789
عنوان

منشی های عقده ای فکر میکنن دکترن

| مشاهده متن کامل بحث + 1891 بازدید | 102 پست

چن روز پیش رفته بودیم دکتر منشی اونقدر بد رفتار کرد داد میزد که زودتر بچه رو ببرین بیرون زود باشین مگه نگفتم بچه نیارین 

منم زودتر دخترمو آوردم بیرون شوهرم تنهایی رفت 

دخترم دنیامه
میخواستی بگی گل واسه بچه خوب نیست آسم می‌گیره 

شوهرم تعجب کرد اخه من اخلاق اینجوری ندارم بدجنس باشم گفت عزیزم چراندادیش گناه داره به زبون گفت ضایع شدکه 

گفتم برات توراه میگم دیگه شوهرم چیزی نپرسید توراه بهش گفتم عقده ای بازی درآورد تومطب گفت پس حقشه عن خانم

خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق گفتی

دیشب رفته بودم دندون پزشکی، موقع پرداخت هزینه دکتر خودش تخفیف داد منشی میگفت نه اینجور کلاس کار دکتر پایین میاد😐

گفتم شاه راضیه شاه قلی ناراضیه😕

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

من هر چی مطب زنگ میزدم جواب نمیداد 

بلاخره با بدبختی تونستم وقت بگیرم به دکتر گفتیم باورش نمیشد . خودش از تو اتاق زنگ زددرم نیمه باز گذاشت دوتا منشی ها باهم حرف میزدن گوشی رو جواب نمیدادن 

حالا من ک هیچ از تهران میرفتم خیلیا از شهرستان میومدن ببین چقد باید عذاب میکشیدن بابت ی نوبت گرفتن 

دکتره صداشون کرددعواشون کرد اونا کار رو الکی بهونه کردن

اما خب فایده نداشت هنوزم درست جواب نمیدن 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
من یه دندونپزشکی میرم منشیاش همینن  بخدا ۳ ماهه بود وقت داده بود همش امروز فردا می‌کرد آخرشم خ ...

میگفتی این تحفه ها رو میذارید اینجا بدتر بدنامتون میکنن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من هر چی مطب زنگ میزدم جواب نمیداد  بلاخره با بدبختی تونستم وقت بگیرم به دکتر گفتیم باورش نمیش ...

بله دقیقا اونجایی که میرم شهر مادری منه ولی من بخاطر شغل خودم و همسرم یه شهر دیگه ای هستیم شهر کوچیکیه به دکتراشون اعتماد ندارم تحت نظر این دکتر شدم منشیش اینطوری خودشو  💩 کرده

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

حضوری رفتی شکایت شون حسابی

حتما یادم میمیونه

سونوگرافی همینه .چون نوبت الکی نبایدبدن .بایدحضوری بریدکه نوبتتون قطعی بشه وبیعانه پرداخت کنید 

به فرض که سونوگرافی اینطوره، پزشک پوست و مو چرا باید اینطور باشه؟ اونجا هم منشی‌ها تلفن برنمی‌دارن، باید حضوری بری وقت بگیری.😑

منم یکبار حالم خیلی بد بود منشی اجازه نمیداد برم داخل میگفت همه مثل شما هستند بشین این داستان ادامه داره؟ دیگه مریضای دیگه به سرو صدا آمدن که بابا داره میمیره نمیبینی که رفتم داخل وپیش دکتر یه عالم خون بالا آوردم که دکتر ما رو دیونه خطاب کرد چرا دیر آمدی بعد خواهر م گفت منشی اجازه نمیداد