ati2022 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 1314 عنوان کات 55 بازدید | 4 پست سلام واقعا دلم پره دوست دارم با کسی حرف بزنم اما نمیشهدو روز پیش دوسال شده بود ک باهاش بودم خیلی دعوامون میشه سر چیزای چرت دیشب دیگه حس کردم تموم شه بهتره و کات کردم بشدت حالم بده فک میکنم دیگه همیشه تنهام 💔 1403/02/09 | 01:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسرهستم۸ولی عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 2464 ناراحت نباش پسرهستم ولی مجرد و ۴۰ ساله.لیسانس صنایع و ایشاله دو ساله دیگه بازنشسته میشم
dr_gamer عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 683 این حس الانت خیلی طبیعیه باور کن گول زدن ذهنته مغزت جوری وانمود میکنه انگار این دفعه فرق داره و تا ابد ناراحت خواهی بود قبول نکن حرفاشو خودت هم میدونی سخت تر از ایناشو گذروندی شما حرف بعدیتم درست،فقط ریپلای نکن..
ati2022 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 1314 این حس الانت خیلی طبیعیه باور کن گول زدن ذهنته مغزت جوری وانمود میکنه انگار این دفعه فرق داره و تا ا ... موضوع اینه این مدت بعد هر بحث من ازش خواستم اشتی کنه و اون نمیخواسته انگار بزور نگهش داشته بودم😭ولی چ کنم
dr_gamer عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 683 موضوع اینه این مدت بعد هر بحث من ازش خواستم اشتی کنه و اون نمیخواسته انگار بزور نگهش داشته بودم😭ولی ... بهترین کار ممکن رو کردی الان این کارو نمیکردی چند سال دیگه با کلی آسیب روحی و حال خراب و دلبستگی بیشتر باید این کارو میکردی به جای افسوس و حال بد و فکر ب اونروی خودت کار کن به خودت افتخار کن که به خاطر خودت این کارو کردی با خودت مهربون باش جورنال نویسی کن به کسی تبدیل شو که اون حتی باورش هم نشه شما حرف بعدیتم درست،فقط ریپلای نکن..