2777
2789
عنوان

خواب وحشتناک و بختک

91 بازدید | 15 پست

دیشب خواب دیدم عکس یه پیرزنه رو به عمم نشون میدم  میگم من اینو دو جا دیدم... اونم با تعجب گفت چرا بسم الله نمیگی پس؟؟؟ همون موقع فهمیدم جنِ یهو از خواب بیدار شدم  انگار یکی افتاده بود روم نمیتونستم تکون بخورم همش فک میکردم یکی پیشمه که من نمیتونم ببینمش فقط میگفتم بسم الله ....

خیلی تجربه ی وحشتناااکی بوووود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زمانی که دچار بختک در خواب می‌شوید، هوشیار هستید و از محیط اطراف خود آگاهی دارید. اما توانایی حرکت دادن عضلات خود یا صحبت کردن را ندارید. با این وجود هنوز می‌توانید چشمان خود را حرکت بدهید. برخی افراد در حالت بختک خواب چیزهایی می‌شوند یا می‌بینند که واقعیت نداشته و در واقع توهم است.

فلج خواب هیپنوپومپیک: هنگام بیدار شدن از خواب روی می‌دهد. در طول خواب بدن شما به طور مداوم بین خواب عمیق (REM) و خواب غیر عمیق (NREM) در تناوب است. زمانی که این سیکل خواب ارتباط خود با مغز را از دست می‌دهد، فلج خواب اتفاق می‌افتد .

💕💫
زمانی که دچار بختک در خواب می‌شوید، هوشیار هستید و از محیط اطراف خود آگاهی دارید. اما توانایی حرکت د ...

برام عجیبه چرا فقط وقتی تنهام اتفاق میفته؟ حتی اگه متوجه رفتن همسرم و تنها بودن نباشمم اتفاق میفته اما اگه همسرم باشه اصلا یا مجرد بودم وقتی خواهر ۶ ساله ام بود هم اتفاق نمیفتاد

من و تو خم نه و درهم نه و کم هم نه که می باید باهم باشیم
برام عجیبه چرا فقط وقتی تنهام اتفاق میفته؟ حتی اگه متوجه رفتن همسرم و تنها بودن نباشمم اتفاق میفته ا ...

از تنهایی میترسید ؟

اگه آره دلیلیش همونه ، وقتی تنهایید ، مغز سو استفاده می‌کنه و فلج خواب تشدید میشه

💕💫
از تنهایی میترسید ؟ اگه آره دلیلیش همونه ، وقتی تنهایید ، مغز سو استفاده می‌کنه و فلج خواب تشدید می ...

خب وقتی متوجه تنها شدم نیستم و خوابم که بقیه میرن و اصلا نمیفهمم چرا اینجوری میشه

من و تو خم نه و درهم نه و کم هم نه که می باید باهم باشیم
برام عجیبه چرا فقط وقتی تنهام اتفاق میفته؟ حتی اگه متوجه رفتن همسرم و تنها بودن نباشمم اتفاق میفته ا ...

چون تو  ضمیر ناخداگاهت هستش از تنهایی میترسی

اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را به‌دست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغ‌التحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، به‌عنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او به‌طور مستقل از داده‌های رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنباله‌دار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستاره‌شناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.