خواهش میکنم به بچه تون فکر کنید....به پدر وومادرتون....به خواهر و برادرتون....خودکشی فقط جنبه از دست دادن نداره...جنبه آبرویی داره....یه مادر به قیمت کلفتی تو خونه مردم باید باید باید باید برای بچه اش زندگی کنه....التماس میکنم بچه دار نشید اگر میشید تا تهش باهاش باشید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مامی پرهام جونم تروخدا اینجوری نگو فک کن اصن شوهرت تو خونه نیست باش کل کل نکن فک کن وجود نداره خرج خودتو بچتو بده دنیا ام همینجوری نمیمونه شرایط تغییر میکنه دورت بگردم
دوچیز را هرگز عیان نکن ، آنچه نیستی .... همه ی آنچه هستی ...
ولي جونم در اومد چشام باز نميشد همش خون بالا مياوردم كلي ام دستگاه بهم وصل بود و قاطي خونم شده بود نميتونستن شستشو بدن و گفتن فقط خدا😞بدن درد شديدم داشتم خوابم ميومد بخاطر ارامبخشا ولي حالت تهوّع نميذاشت انگار بيهوش بودم
ني ني ندارما فقط دلم يهو خواست تيكر دار باشم😊اصلا دوس دالم😋اذيت كنين گريه ميكنما😔😭
نامزد پسر خاله من ١٥ سال پيش خودكشي كرد چرا چون عفد كرده بودن اما پدر و مادرش پشيمون شده بودن و اينم ميخواست با پسر خالم ازدواج كنه خلاصه خود كشي ميكنه پسر خالم تا چند ماه همش كارش اين بود بره سر خاكش و بعضي شبا هم تا صبح ميموند بعدشم يه مدت معتاد شد اما بعدش ترك كرد و ازدواج كرد و الانم عاشق زنشه و سه تا بچه دارن