2777
2789

مثلا مثلا یکی شوهرش وحشتناک آزارش میده...اومدیمو شوهرش یه هفته یا یک سال بعد با ماشین تصادف کرد و مرد!!!! همه چی در دنیا در حال تغییره و حال و هوای زندگی هم  طبق قانون جهان عوض میشه

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

اره 😢😢😢

شوهرش بهش خیانت میکرده جلو چشمش زن خونه می اورده اینم طاقت نمیاره و...😔😔

خیلی به یادش می افتم یکی از فامیلای پدرم میشه

تو این شب یک صلوات نثارش کنید عزیزان

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم خودكشي كردم يبار ولي الان كه جند ساله از اون قضيه ميگذره متوجه شدم هيج جيز ارزش نداره كه ادم خودشو جوونيشو ببره زيره خاك

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤

اره من میشناسم یه اسکلی به خاطر دوس پسرش خودکشی کرد ولی نمرد پسره ام اومده بود بیمارستان براش کمپوت اورده بود که خب پدر دختره از خجالتش درومد خخخخ

دوچیز را هرگز عیان نکن ، آنچه نیستی .... همه ی آنچه هستی ...
منم دارم بهش فکر میکنم وقتی ادم هیچ راهی پیش روش نباشه کسیو نداشته باشه هیچ امیدی نداشته باشه حداقل ...

مامی پرهام عزیزم من خیلی دوست دارم

این کارو نکن گلم 

خدا بزرگه

امیدوارم خیلی زود از هر چی غصه و غمه رها بشی عزیزم

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
خستم

صبر کن...باز هم صبر کن..میتونی ورزش کن...همه زندگیت بشه یک ساعت ورزش...یک ساعت پیاده روی..

توقعت از  زندگیو کم کن...توقعت از زندگی فعلا بشه ورزش..برو بیرون راه برو...نمیدونی من یه مادر وحشتناک داشتم..چطوری صبوری میکردم...کلا سالها زنده نبودم فقط نفس میکشیدم

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳