2777
2789

منم یه مورد میشناسم.دو سه باراقدام کرده بود و نهایتا خودشو دار زد .ناراحتی اعصاب شدید داشت

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چه حرفیه عزیزم تو میتونی خودت رو پای خودت وایسی  و زندگیتو بسازی اینو چندماه پیشم ...

دنبال کارم‌اونم‌نیس بخدا دیگه بریدم هیچ امیدی ندارم هرروز خستم کلافم تنهام به همه چی فکر میکنم دنبال راه چارم نیس هیچ راهی نیس

💕
دیگه هیچی برام‌مهم‌نیس بودو نبود من برا بچم فرقی نداره نبودم بهتر از داشتن یه مادر افسردس

نگو توروخدا اینجوری من تو اطرافم دارم دو مورد اینجوری که وقتی خیلی بچه بودن مادرشون خود کشی کرده متنفرن از اون مادر و میگن هیچ وقت نمی بخشیمش

با توجه به اینکه هیچ انسانی برای به وجود اومدن خودش تصمیم نمیگیره و بوسیله والدینش ,موجود میشه و در واقع در یک موقعیت انجام شده قرار میگیره ,میتونه خودش برای بود یا نبود خودش تصمیم بگیره.به زندگیش ادامه بده یا خودشو نابود کنه..ما نمیتونیم کسیو قضاوت کنیم

اما تجربه به من ثابت کرده که باید صبر صبر صبر ...کرد ...اوضاع این شکلی نمیمونه و شرایط زندگی آدم عوض میشه..حتما عوض میشه..یعنی خود به خود زندگی به همون شکل نمیمونه

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
دیگه هیچی برام‌مهم‌نیس بودو نبود من برا بچم فرقی نداره نبودم بهتر از داشتن یه مادر افسردس

تاپیکتو خوندم خیلی برات ناراحت شدم. شوهره منم اوایل یکی دوبار درباره اندام اطرافیان نظر داد. چنان حالی ازش گرفتم که تا عمرداره یادش نره. 

تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑
منم دارم بهش فکر میکنم وقتی ادم هیچ راهی پیش روش نباشه کسیو نداشته باشه هیچ امیدی نداشته باشه حداقل ...

نه اینطوری نگو.چطور دلت میاد بچتو توی این دنیای گرگ صفت تنها رها کنی.به خاطر فرزندت بجنگ .تو مسبب ورود اون ب این دنیایی و بعد از خدا دلسوزترین فرد نسبت بهش شمایی

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
دنبال کارم‌اونم‌نیس بخدا دیگه بریدم هیچ امیدی ندارم هرروز خستم کلافم تنهام به همه چی فکر میکنم دنبال ...

چی بگم والا.کاش درستو ادامه میدادی اونطوری حداقل شانس بیشتری داشتی برای پیدا کردن کار😖

اره یکی از اشناهامون بخاطراینک باباش نداده ب پسره رفت گاراژ باباش اسید خورد همه دل و روده ش میگفتن ریخته بود بیرون پسره هم رفت زن گرف داره زندگی شو میکنه

هرگز نباید سه چیز را قربانی کنید ،خانواده تان،احساستان،وقارتان