2777
2789

خواهش میکنم به بچه تون فکر کنید....به پدر وومادرتون....به خواهر و برادرتون....خودکشی فقط جنبه از دست دادن نداره...جنبه آبرویی داره....یه مادر به قیمت کلفتی تو خونه مردم باید باید باید باید برای بچه اش زندگی کنه....التماس میکنم بچه دار نشید اگر میشید تا تهش باهاش باشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه الان روحشه تو تاپیکت داره پست میذاره😂 خو زنده موند ...

😂😂😂😂 عجب گیری افتادیما😆😆😆

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤

مامی پرهام جونم تروخدا اینجوری نگو فک کن اصن شوهرت تو خونه نیست باش کل کل نکن فک کن وجود نداره خرج خودتو بچتو بده دنیا ام همینجوری نمیمونه شرایط تغییر میکنه دورت بگردم

دوچیز را هرگز عیان نکن ، آنچه نیستی .... همه ی آنچه هستی ...
خب خداروشکر    

ولي جونم در اومد چشام باز نميشد همش خون بالا مياوردم كلي ام دستگاه بهم وصل بود و قاطي خونم شده بود نميتونستن شستشو بدن و گفتن فقط خدا😞بدن درد شديدم داشتم خوابم ميومد بخاطر ارامبخشا ولي حالت تهوّع نميذاشت انگار بيهوش بودم 

ني ني ندارما فقط دلم يهو خواست تيكر دار باشم😊اصلا دوس دالم😋اذيت كنين گريه ميكنما😔😭

مامی پرهام شما خیلی جوونی مطمئن باش میتونی زندگیت و عوض کنی . امیدت به خدا باشه

زندگی همینطور نمیمونه 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور(بدل قهوه تلخ هستم)

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤

مامی پرهام خیلی ناراحت شدم عزیزم.😢😢😢😢😢

قوی باش.همه چیز درست میشه.

بری آرامشتون دعا میکنم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
وای از تموم شدن تحمل

ببین مامان یکی از بچه های سایت خودکشی کرده بود با قرص برنج تو خونه دخترش

ماوقع رو دخترش توسایت نوشت اتفاقات اون چندروز رو قشنگ حس میکردم قلبش داره با تایپ این کلمات ذوب میشه خیلی سخت بود براش خیلی 

اگه بچه داری با دست خودت  تنهاش نذار به هیچ قیمتی بازم تحمل کن 

حال متکلم از کلامش پیداست

نامزد پسر خاله من ١٥ سال پيش خودكشي كرد چرا چون عفد كرده بودن اما پدر و مادرش پشيمون شده بودن و اينم ميخواست با پسر خالم ازدواج كنه خلاصه خود كشي ميكنه پسر خالم تا چند ماه همش كارش اين بود بره سر خاكش و بعضي شبا هم تا صبح ميموند بعدشم يه مدت معتاد شد اما بعدش ترك كرد و ازدواج كرد و الانم عاشق زنشه و سه تا بچه دارن

لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍

لوتوس عزیز منم صبرم تموم شده اما قبل بچه دار شدن به پدر و مادرم و خواهرو برادرم فکر میکردم الانم به بچم....

الان به اوج نا امیدی رسیدم و دلم میخواد دنیا تموم شه...

یادتونه تاپیک زدم کاش داعش منو میترکوند؟

اما تا دنیا هست من با بچمم

چشام بسته بود و بي حال بودم ولي همه چيزو ميشنيدم و ميفهميدم البته چند روز بعد كه اوكي شدم يادم اومدا

ني ني ندارما فقط دلم يهو خواست تيكر دار باشم😊اصلا دوس دالم😋اذيت كنين گريه ميكنما😔😭