2777
2789

رفتم پول دستی در بیارم میگه خطای برداشت سقف روزانه  یعنی چییی

من تا یه ساعت دیگه  پول دستیو میخواممممم 

کاریش نمیشه کردد

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

چقدر میخواستی؟

یه اندازه ای داره 

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

از ۲۰۰‌در روز نمیشه برداشت کرد.انتقال بده یک کارت دیگه از اون بکش

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر میخواستی؟ یه اندازه ای داره 

صدهزار 😭

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

از ۲۰۰‌در روز نمیشه برداشت کرد.انتقال بده یک کارت دیگه از اون بکش

همین یه کارت همراهمه 

دویست برداشتم 

تا شب درست نمیشه؟؟؟ 

از عابر بانک فکر کنم کلا روزی 200 میشد گرفت، یا سقف داره کلا آشنایی اگه داره کارت ب کارت کن براس نق ...

مطب دکتر کارتخوانش خرابه شماره کارت هم نداره

صدهزار 😭

چندساعت قبلش برداشته بودی؟

سقفش ۲۰۰تومنه

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
همین یه کارت همراهمه  دویست برداشتم  تا شب درست نمیشه؟؟؟

بعد ۱۲

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم

برو یک فروشگاه بگو کارت بکشن پول بهت بدن .اگه دلش بسوزه بخاطر مالیات کارت نمیکشن