2777
2789
عنوان

دلم تنگه

30 بازدید | 5 پست

سلام بابای قشنگم دورت بگردم بهترین بابای دنیا دلم برات یه ذره شده آخه من فدای اون چشمات بشم که خاک گرفتشون آخه خدا چجوری دلش اومد تورو ببره من الان تنهایی چی کنم بابا دورت بگردم مگه تو چند نفر بودی که الان که رفتی اینقدر تنها شدم دورت بگردم دلم برات یه ذره شده کاش قیامت دروغ نباشه و دوباره ببینمت بابا جان الان من چی کنم من با این دل زبون نفهم چی کنم که نمیفهمه تو دیگه نیستی بابای مهربونم ببخش منو امید قلبم پناه بی کسی هام منو ببخش واسه روزایی که میتونستم بیشتر دوست داشته باشم و نکردم واسه همه کارایی که میتونستم برات بکنم ونکردم تو قشنگترین و مهربون ترین بابای دنیا بودی و من بی وفا ترین اولاد بابا جان آخ بمیرم واسه اون آرزوها و حسرت هایی که با خودت بردی زیر خاک آخ بمیرم واسه اون صورت مهربونت واسه اون چشمای قشنگت واسه اون لبای خندونت که دیگه نمیبینمشون ورا خدا تو رو زیاد دید برامون یعنی تو دنیای به این بزرگی فقط واسه تو جا نبود قلب من

بابا الان دقیقا چهارماه وپنج روز از رفتنت میگذره و من هر شب دارم جون میکنم بابا کاش بیام پیشت مثل اون وقتا که دلم میگرفت می اومدم بغلم میکردی نوازشم میکردی میگفتی نبینم غصه بخوریا مگه بابا مرده تو گریه کنی بابا الان که بابا ندارم کی نازمو بخره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابایی نبودنت خیلی درد داره انگار قلبم تو قفسه سینه زندانی شده انگار دارم جون میدم بابا نمیدونم کجا برم چی کنم تا دردم یه کم آروم شه بابایی تو که رفتی انگار دنیا خالی شده تنهام بابا

بابا واسه اینکه بمونی به عالم وآدم التماس کردم خدا رو به همه مقدساتش قسم دادم نذر ونیاز ها کردم کل اهل بیت و ائمه رو واسطه کردم بابایی به خاطر تو چهارده ساعت تو راه بودم تا برم پیش امام رضا دوشبانه روز تو حرم امام رضا بست نشستم والتماسش کردم به جان جوادش قسمش دادم که بمونی ولی همین که اومدم پیشت تو رفتی بابا انگار فقط منتظر بودی برگردم ببینمت حتی خستگی راه تو تنم موند بابا انگار خدا بیشتر از مادوستت داشت تو رو برد و ما موندیم با داغ از دست دادنت

2790
2778
2791
2779
2792