2777
2789
عنوان

حاجت روایی

405 بازدید | 29 پست

سلام دوستان 

این سوال من نیست 

سوال کس دیگه ایه که میخوام کمکش کنم.

دوستی برای حاجت چله های زیادی برداشتن. هم خودش هم دوستان و خانواده و فامیل خواب حاجت رواییشو دیدن. اما بعد از گذشت مدتی خبری نشده. الان ایشون افسرده شدن . کفر میگن. نماز نمیخونن و با خدا قهرن. هر روز خدا و بنده هاشو نفرین میکنن. نمیدونم من اگه جای ایشون بودم شاید حالم خیلی بدتر بود نمیدونم. میگه خدا منو سر کار گذاشته.

ولی الان ی تا سوال دارم. کسی بوده تا حالا خیلی خواب حاجت روایی دیده باشه ولی جواب نگرفته باشه؟

خواهش میکنم هر چیزی میدونید بگید تا بتونم کمکش کنم. لطفا بی احترامی نکنید این روزا برای هممون هست.

♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف می‌شوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش می‌رسد.♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ربطی داره شاید زمانش فرق میکرده و کلا این امتحانشو خراب کرده

میشه بیشتر توصیح بدید.

♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف می‌شوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش می‌رسد.♥️

دقیقا این اتفاق برای خودمم افتاده و حالم شبیه حال دوستتونه ..سعی میکنم کلا فکر نکنم به حاجتم

میگن رها کنید قضیه رو تا جواب بده ولی فکر و خیال نمیزاره این کارو کنه و به نطر منم طبیعیه.

ببین عزیزم این شخصی که تعریف کردی منو یاد خودم انداخت که دو سال پیش وقتی بچمو از دست دادم همینطوری شده بودم 

اوایلش بخاطر اندوه بزرگی که آدم داره این طرز فکرا خیلی طبیعیه اما به مرور نگاه مهربون خدا رو حتی تو روزمرگی‌های‌ زندگی میبینی و متوجه‌ میشی مشکل فقط و فقط برای تو نیست هرکسی یه طوری داره با یه مسئله ای تو زندگیش کلنجار ‌میره‌ و کم کم انگار‌ از طرز فکری که داشتی خجالت زده میشی و دوباره با خدا دوست میشی

من به این خیییییلی اعتقاد پیدا کردم که خدا فقط و فقط به قلب آدما نگاه میکنه و واقعا خدا به دل دریایی کشتی میده 

آدم اگه دلشو صاف کنه هیچ احتیاجی به چله برداشتن و …. نیست کافیه که با زبون خودت خواسته هاتو از خدا بخوای 

حتما میده شک نکن

میگن رها کنید قضیه رو تا جواب بده ولی فکر و خیال نمیزاره این کارو کنه و به نطر منم طبیعیه.

آره دیگ حتما تو بد شرایطه. دیگ طاقت نداره..برای خودمم اتفاق افتاده..سعی میکنم دیگ فک نکنم بهش ولی بازم فکر سراغ آدم میاد.سعی کنه سرگرم باشه به کاری تا کمتر فکر کنه

این تاثیر گذاره الان خودم دیدم نظر شماها هم همینه میخوام اینکار کنم

الان یک عالمه نذر و چله انجام میدم بعد یه مدت فکر نمی‌کنم ببینم چی میشه

آخه یکجا ناامید شدم یک بخشی از یک قضیه رو ول کردم بعدش روزنه امید ایجاد شد و دوباره اون بخش درست شد 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
این تاثیر گذاره الان خودم دیدم نظر شماها هم همینه میخوام اینکار کنم الان یک عالمه نذر و چله انجام م ...

خدا رو شکر انشالله همیشه حاجت روا شی

خدا رو شکر انشالله همیشه حاجت روا شی

مرسی انشاالله شما هم حاجت روا شی

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
میگم زمان حاجت رواییش شاید یه مدت بعد بوده شاید و اصلا شاید امتحان بوده در هرصورت باید توبه کنه و ...

اینکه میفرمایید امتحان بوده یعنی قرار بوده به خواستش نرسه؟

آخه اگر این طور بود پس چرا خودش و چند نفر همش خواب حاجت رواییش رو دیدن. 

خدا برای امتحان کردن ادم رو سر در گم نمیکنه. 

نمیدونم ولی میگه تا دو شب پیش خواب حاجت روایی دیده. لطفا کمکم کنید تا کمکش کنم.

نه میگم شاید امتحان بوده که خدا دیر حاجتشو بده ببینه این چیکار میکنه

آهان چه حرف قشتگی زدید.

ببین عزیزم این شخصی که تعریف کردی منو یاد خودم انداخت که دو سال پیش وقتی بچمو از دست دادم همینطوری ش ...

برای دل صبور و مهربونتون ی حمد خوندم. بهترین ها نصیبتون.