2777
2789
عنوان

حاجت روایی

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 29 پست
آره دیگ حتما تو بد شرایطه. دیگ طاقت نداره..برای خودمم اتفاق افتاده..سعی میکنم دیگ فک نکنم بهش ولی با ...

دقیقا شرایط بدیه خیلی بد براش دعا کنید.

♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف می‌شوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش می‌رسد.♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم این شخصی که تعریف کردی منو یاد خودم انداخت که دو سال پیش وقتی بچمو از دست دادم همینطوری ش ...

شرمنده میشه بپرسم بچتون چندساله بود و چراازدستش دادید؟میدونم دردناکه پاسخ دادنش اگر اذیت نمیشید بگید

با اینهمه اگر عمری باقی بود طوری از کنار این زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل ناماندگار بی درمان!
دقیقا شرایط بدیه خیلی بد براش دعا کنید.

شاید اصلا به صلاحش نیست

دل به حکمتش بسپره، خدا اگر صلاح بدونه میده بهش

ممکنه این فرد به حاجتش برسه اما اتفاقات ناگواری تو زندگیش بیافته 

شاید زمانش نرسیده

شاید خدا میخواد چیز بهتری نصیبش کنه

شاید اصلا به صلاحش نیست دل به حکمتش بسپره، خدا اگر صلاح بدونه میده بهش ممکنه این فرد به حاجتش برسه ...

ولی اگه قرار نبود ب حاجتش برسه پس چرا اینهمه خواب حاجت روایی دیده و دیدن براش؟

♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف می‌شوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش می‌رسد.♥️

ولی اگه قرار نبود ب حاجتش برسه پس چرا اینهمه خواب حاجت روایی دیده و دیدن براش؟

شاید چون زیاد بهش فکر میکنه، خواب و رویا که آدم زیاد میبینه قرار نیست همش تعبیر بشه

شاید چون زیاد بهش فکر میکنه، خواب و رویا که آدم زیاد میبینه قرار نیست همش تعبیر بشه

آخه فقط خودش ندیده بقیه هم براش دیدن اون خوابلی صادقانه زیاد میبینه جدایی خواهرش و فوت بسیاری از اقوامش و خبر رسیدن و ... رو مثلا.

دقیقا این اتفاق برای خودمم افتاده و حالم شبیه حال دوستتونه ..سعی میکنم کلا فکر نکنم به حاجتم

شما چند ماهه منتظر حاجت روایی هستید؟

خواب یا نشونه ای ندیدید؟

امید دارید؟

حستون چی میگه بهتون؟

خیلی وقته.‌.بله خواب دیدم ک تعبیرش حاجت روایی بود..ولی حقیقتا ناامیدم

چند تا خواب دیدید؟؟

چ مدت؟؟

یبار دیدم..یکی دوسالی هست یه موضوع آزارم میده ولی درست هم نمیشه

ممکنه خوابت رو تعریف کنی؟ نمادی بود؟؟

خواب دیدم کنار یه عده خانم سفید پوش داشتم نماز میخوندم ‌‌.خیلی کم پیش میاد من خواب خوب ببینم .‌‌کلا ...

الان چ مدت از خوابتون میگذره؟