2777
2789
عنوان

عکسهایی از خط مرزی کشور ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2227 بازدید | 61 پست
صدرصد  منکه هرتااپیکی ازت دیدم مفید بوده، اینو باید ادامه اون کامنت قبلم اضافه میکردم😆

راستی محبوبه جان تاپیک کتک زدن کودکان سنجاق شد.  مرسی که تو اخبار هم بهش توجه و معرفیش کردی. 

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عالی بود

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

سلام استارتر اصلا كاري به كل كلتون ندارم و نميگم حق با كيه اما اصلا طرز صحبت كردنتون درست نيسن

مخصوصا وقتي استارتر باشي كه انگار يه جورايي حكم ميزبانو داري  

تو اكثر تاپيكا جنجال ميشه و خيليا خيلي حرفاي بد ميزنن بيشتر استارترا توجه نمي كنن

بابت تاپيك قشنگت ممنون كيف كرديم

به نظر من هر كشوري برا انتخاب نوع و نحوه مرزهاش و نگهداري ازش دلايل خودشو داره

فقط ي سوال برام پيش اومد مردم اون كشورا مي تونن بدون ويزا و پاسپورت و اينا يه قدم بزارن اون ور و برن تو يه كشور ديگه؟!؟!  

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)

خانم تهرانى خسته نباشه ماشالله روز به روز به سليت افراد متمدن اضافه ميشه   

قطارى سمت خدا میرفت،هم مردم سوار شدند،وقتى به بهشت رسیدند همه پیاده شدند یادشان رفت مقصد خدا بود نه بهشت.

سلام،  

باید بگم که من خودمم عزیزم،  مثل بقیه استارترها نیستم. نمیتونم حرف الکی و سر معده یه نفرو همینجوری بخونم و از روش رد شم. بعدم من برای هر کس اندازه خودش ارزش قایلم.   در این مورد هم دیگه مایل نیستم صحبت کنم.  از نی نی یار خواستم پستهاش و پاسخهام حذف بشه. این تاپبک احتیاج به ترول نداره. الان هم دوست ندارم بیش از این به این بازی ادامه بدم. 

در مورد سوالت،  آره عزیزم راحت میتونن بین این کشورها تردد کنن. اصلا کارت و.. لب مرز چک هم نمیشه ( البته کشورهای شینگن)  

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
گمشو بابا عقده اي يادم نمياد از علاقم به خارج رفتن چيزي گفته باشم 😂😂😂  ترجيح ميدم تو كشورم ...

معلوم كمپ نشينى پس كه هنوز انقدر معلومات نداري راه هاي اومدن به خارج فقط پناهندگى نيست   البته همون بهتر أمثال تو ندونند تو تفهمي خودشون بمونند 

عقللللل كل  

قطارى سمت خدا میرفت،هم مردم سوار شدند،وقتى به بهشت رسیدند همه پیاده شدند یادشان رفت مقصد خدا بود نه بهشت.
سلام،   باید بگم که من خودمم عزیزم،  مثل بقیه استارترها نیستم. نمیتونم حرف الکی و سر معده ...

نظرت برام محترمه گفتم كه من دخالتي ندارم

شگفتا چ خوب

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)
نظرت برام محترمه گفتم كه من دخالتي ندارم شگفتا چ خوب

آره سانی جان با ماشین و...  که تردد کنی که اصلا چک نمیشه...  حالا هواپیما برای تطبیق بلیط ممکنه یه کارت شناسایی بخوان.   البته من ایتالیا هم رفتم وقتی رسیدیم اصلا چک نکردن. 

گمشو بابا عقده اي يادم نمياد از علاقم به خارج رفتن چيزي گفته باشم 😂😂😂  ترجيح ميدم تو كشورم ...

شما به دلیل توهین و خراب کردن بحث تاپیک دسترسیتون به سایت بسته شد

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar