خط مرزی کشورها نشاندهندهی خیلی چیزهاست. سهلگیری، نشاندهندهی روحیهی مدارا و ثبات است و مراقبتهای سنگین مرزی احتمالا نشان دهندهی اختلاف، ترس و بیثباتیِ هر دو کشور. سنگینترین و خطرناکترین خط مرز دنیا، خط مرزیست که شبه جزیرهی کره را به بخش شمالی و جنوبی تقسیم کرده. این خط، در برخی نقاط تا بیش از 4 کیلومتر پهنا دارد.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم. فروغ فرخزاد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
خب به نظر من ایران و هند و ... حق دارند مرزهاشون را اینجوری ببندن. چون امنیتی که در اروپا هست خب در این کشورها اصلا نیست. اروپا اینقدر امنه که مرزهاش اینشکلیه ولی ایران و کشورهای اطرافش با اینکه اکثرا ادعای امنیت دارند ولی میبینیم که امنیتی ندارن. نمونه بارزش اینه که باید همچین مرزهایی بینشون وجود داشته باشه.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم. فروغ فرخزاد