2777
2789
عنوان

کسانیکه جداشدین و طلاق گرفتین

1070 بازدید | 102 پست

درخاست طلاق از طرف خودم بود شوهرم هیلی التماس کرد اما ب دلایلی نتونستم اعتماد کنم و جداشدم

حالم خیلی بده پشیمونم درسته تو اون زندگی هم پر مشکل بود و اتفاقات عجیب حس میکنم هنوز بهتر از جدایی

این حسا طبیعیه؟؟من کی خوب میشم

حرمتاهم شکسته شده خانوادمم مخالف برگشتمن😭افسرده شدم ب شدت

لطفا کساییکه تحربه دارن کمکم کنن

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برگرد اگه راهی هست بعضیا خداخدامیکنن که فقط شوهرشون پشیمون بشه . اگه به نبودت عادت کنه دیگه نمیگه برگرد

میشه برای سلامت دنیااومدن بچم دعاکنیدیه صلوات بفرستید.اون تمام زندگیه منه

😪کاش شوهر منم زندگیش میخواست

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
برگرد اگه راهی هست بعضیا خداخدامیکنن که غقط شچهرشون پشیمون بشه . اگه به نبودت عادت کنه دیگه نمیگه بر ...

امضات

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

برین پیش مشاوره چون در هر صورت شما با اون آدم سازگاری نداشتین و برگشتن چیز خوبی نیست الانم این حس بخاطر اینه که شما عادت کردین به اون شخص و این یچیز طبیعیه بهرحال چیز کمی نیست سخته

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
دلیل طلاقتون

تو تاپیکام هس

توسایتا شرط بندی بود اعتیاد داش

قبلشم اعتیاد ب مواد داشته بود ترک کرده بود

ده سال دارپ افسردگی و کنترل تکانه میخورد برای جلوگیریری ازین کارا خودکشی کرد

ی بارم مواد مصرف کرد توهم زد

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇

چرا خانما وقتی طلاق میگیرن پشیمون میشن؟؟؟

انقد میترسم میگم نکنه بعد طلاق منم پشیمون بشم

خدایا من جز تو کسیو ندارم تو بخواه برای من توبساز برای من صالح منو با خواسته ی من یکی کن به تو ایمان دارم معبودم