2777
2789
عنوان

کسانیکه جداشدین و طلاق گرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکسالو نیم عقد بودم اما چون نفر اول زندگیم بود وابستش بودم و عصن ن دوس دارم برگردم ن دوس دارم جداشم ...

مم همینم عقدیم و تو جدایی 

ن میخام جدا شم ن میخام برگزدم . شوهرمم فعلا که خیلی عصبی و منو مقصر میدونه حرف برگشت هم نزد

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
برین پیش مشاوره چون در هر صورت شما با اون آدم سازگاری نداشتین و برگشتن چیز خوبی نیست الانم این حس بخ ...

مشاور گف جداشو 

ده تا رفتم همه گفتن جدا شو

اینقد گفتن تا ترسیدم برم تو زندگی ی بچه بیاد

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
تو تاپیکام هس توسایتا شرط بندی بود اعتیاد داش قبلشم اعتیاد ب مواد داشته بود ترک کرده بود ده سال د ...

اصلا پشت سرتم نگا‌نکن 

کار خوبی کردی جدا شدی

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
من جدا شدم  ولی حتی یک لحظه هم پشیمون نشدم و نیستم  بهترین کاری بود که کردم

یکی از اشنا ماهم طلاق گرفته الان هروز گریه زاری التماس که غلط کردم

خدایا من جز تو کسیو ندارم تو بخواه برای من توبساز برای من صالح منو با خواسته ی من یکی کن به تو ایمان دارم معبودم
مشاور گف جداشو  ده تا رفتم همه گفتن جدا شو اینقد گفتن تا ترسیدم برم تو زندگی ی بچه بیاد

خوب کردی پس الان برو پیش یه مشاور خوب برا حال خودت

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  
زندگی خودتو و بچه های آینتو نجات دادی

نه من جدا نشدم ولی خیال جدایی دارم

خدایا من جز تو کسیو ندارم تو بخواه برای من توبساز برای من صالح منو با خواسته ی من یکی کن به تو ایمان دارم معبودم
چ فایده میخاست اما همش تو سایتا شرط بندی بود فکرش اشفته شبا با قرص خاب میخابیدو...

چیزایی ک میگی  قابل تحمل نیس حق داشتی جدا شی .

منو  همسرم بخاطر شریک به اختلاف خوردیم چون بیش از حد وابسته اونا شده و حریمی تو زندگیش نزاشت . با زن شریکش بیش از حد صمیمی ان خیلی ارامشم بهم میزنن

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
2790
2778
2791
2779
2792