2777
2789
عنوان

امشب بچم گم شده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2805 بازدید | 121 پست
وای من پسرمو توی بازار امام رضا گم کردم دو ساعت انقد گریه کردم شوهرم موتور کرایه کرد تو خیابونا میگش ...

من گریه نمیکردم 

واقعا قلبم یکی درمیون میزد

بدترین تصورارو میکردم

مامان دوتا گل پسر

تو رو خدا نسپار به شوهرت همسر من پا به پا من گریه میکرد با استینش پاک میکرد کسی نبینه خدایی بعد من ...

وای کیسه آبت نشتی نکرده باشه بچه تکون میخوره؟

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یه بار داخل مسجد جمکران داشتم نماز میخوندم دخترم کنارم بود کلب هم بهشسفارش کرده بودم جایی نره یه ...

باز بچت گریه میکرد

پسر من عین خیالش نبود 

مامان دوتا گل پسر

منم سه سال داشتم سر ظهر میرم کوچه

بعد قدیم ها بادکنکی میامد بادکنک می‌فروخت توکوچه

منم دنبال مرده رفتم چند تا محله اون طرف

مادرم میگه چند تا النگو طلا دستت بود گفتم حتما به خاطر طلا بردنت

بیچاره خیلی گشته تا پیدام کرده

میگه مرده بادکنک فروش نگفته بچه نبا دنبال من برو خونه 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

منم سه سال داشتم سر ظهر میرم کوچه بعد قدیم ها بادکنکی میامد بادکنک می‌فروخت توکوچه منم دنبال مر ...

ببین قدیم جامعه اینقدر خراب نبود

من بچم پیدا شد لباساشو دراوردم چک کردم با اینکه کلا ده دقیقه شد

مامان دوتا گل پسر

اره ترسیده بود بعدش که آروم شد گفت مامان یه خانومی دیدم شبیه تو بود دنبالش رفتم 

الهیییییی خب مقصر نبوده طفل معصوم

مثل من ، بخاطر شباهت لباس فک کردم یکی دیگ پسرمه 

پسر من طلبکارم بود کف دستش که بزرگ بود رو شستیم😐😐پشیمونم نزدم تو دهنش😑😑😑تاحالا کتک نخورده امشب باید میخورد واقعا

مامان دوتا گل پسر

[QUOTE=336889410]باز بچت گریه میکرد پسر من عین خیالش خیلی سخته یه لحظه غفلت کنی بچه رفته

بخدا که غفلتم نکردم 

شاید بشه گفت خطا دید داشتیم منو همسرم 

دوتایی مراقبش بودیم

مامان دوتا گل پسر

منم پسرم دوسالش بود یه بار در حد دو دقیقه گمش کردم مردم و زنده شدم هربار یاد اون لحظه میفتم گریه م می گیره 

منم خیلی مواظبش بودم ولی تو مرکز خرید هی می دوید این ور اون ور 

هشت هفتم  فعلا خون نبود خیس مثل اب

عزیزم انشاءالله که مشکلی نیست ولی خیلی مراقب خودت باش 

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا
ببین قدیم جامعه اینقدر خراب نبود من بچم پیدا شد لباساشو دراوردم چک کردم با اینکه کلا ده دقیقه شد

چند سال داره پسرتون 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌