2777
2789
عنوان

امشب بچم گم شده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2805 بازدید | 121 پست

یه بار با پسر و همسرم رفتیم خرید تو فروشگاه رفاه

پسرمو گذاشتم تو سبد چرخدستی 

موقع خرید شوهرم تمام وسایل رو گذاشت جلو صندوقدار که حساب کنه فقط پسرم هنوز تو چرخدستی بود

صندوقدار گفت یه چیز دیگه بر دارین که مثلا حسابتون بشه یک میلیون جز قرعه کشی باشین

شوهرم رفت بر داره دیدم دیر کرد منم گفتم برم صداش کنه 

خداش شاهده دو قدم از چرخ دستی دور نشده بودم هنوز،یهو برگشتم دیدم چرخ دستی و پسرم نیستن

فقط خدا خیر پسرم بده اینقدر جیغ هاش تیز بود همیشه،اینجا بدردم خورد دیدم تو این شلوغی وحشتناک صدای جیغ پسرم اومد

یه خانمه چرخ دستی رو برداشته بود داشت میرفت

ولی میرفت طرف جنس مغازه (نه بیرون)

رفتم کلییییی دعوای خانمه کردم هیچی نمی‌گفت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای یادم اومد از خودمون تو بازار شهر ری بودیم با خواهرمو پسرش که اون موقع ۳سالش بود  بازارم ش ...

وای خدا رحم کرد بازار خیلی شلوغه

اینجا سریع درب اصلی و پارکینگو بابام رفت وایساد کسی نره بیرون

مامانم مدیر و اورد 

داداشم اشپزخونه رو گشت

منم غار داشت و حیاط و چمن و باغ  گشتم

همسرم دوربین چک میکرد 

کل مردمم زیر میز و سالن

پسرم تو دستشویی بود کف درست میکرد

مامان دوتا گل پسر

عجبااا از دست این بچها🤭خب حالا خداروشکر پیدا شد ولی حتما بگید هرجا خواست بره اطلاع بده دیگه اون لحظ ...

بهش میگم حتما 

فقط خدا میدونه چی گذشت بهم اینقدر موهامو کشیدم

مامان دوتا گل پسر

وای خدا رحم کرد بازار خیلی شلوغه اینجا سریع درب اصلی و پارکینگو بابام رفت وایساد کسی نره بیرون مام ...

خدا رحم کرده بهتون

حالا خوبه بچه رو بغل کردی گریه کردی 

خواهرم چنان محکم زد پس کله بچه دلم کباب شد براش 

ولی بعدش بغلش کرد بوسیدش

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

یه بار با پسر و همسرم رفتیم خرید تو فروشگاه رفاه پسرمو گذاشتم تو سبد چرخدستی  موقع خرید شوهرم ...

چه عوضی بوده 

وای جلوم بود زندش نمیزاشتم

حالتو درک میکنم

من بابام جلو درو بسته بود تا حراست بیاد نمیزاشت کسی بره

البته بگم ادمای خوبی بودن همه اونجا

مامان دوتا گل پسر

منم تو عروسی دختر داییم پسرمو دادم دست شوهرم ،، شوهرمم نشسته بود به حرف زدن و چون زیادی بی خیال و کله پوکه بچه رو ول کرده بود شوهرم اومد تو قسمت خانوما گفت بچه گم شده وقتی رفتم تو حیاط بابام داشت سراسیمه از بیرون میومد ،،، سالن هم بیرون از شهر بود یه جای پرت ،،، دیوانه شدم میخواستم شوهرمو بکشم دیدم یه خانومی بغلش کرده داره میارتش بچه نزدیک بود بی هوش بشه از گریه

وااای آره خواهر من ۲ سالش بود گم شد بعد ۲ ماه پیدا شد خیلی بد بود 

وای چه وحشتناک

کجا بوده 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

مگه توپ بود برش داشت برد خونه اش؟ خودش بچه نداشت؟ فکر کنم برای خیلی سال پیش باید باشه درسته؟

😂😂 دقیقا بچه هه نگفته مامانمو میخوام‌ینی

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین
خدا رحم کرده بهتون حالا خوبه بچه رو بغل کردی گریه کردی  خواهرم چنان محکم زد پس کله بچه دلم کب ...

اتفاقا خواهرت کار خوبی کرد

من اصلا کتک نزدم تاحالا ولی امشب باید میزدم که یادش بمونه

بدون من جایی نره 

محکمم باید میزدم پشیمونم که فک نکنه اگر کار بد کنه عزیزتر میشه

مامان دوتا گل پسر

منم یه بار داخل مسجد جمکران داشتم نماز میخوندم دخترم کنارم بود کلب هم بهشسفارش کرده بودم جایی نره یهو غیب شد منم تا فهمیدم بلند شدم هر طرف نگاه کردم نبود دویدم به طرف در قلبم وایساده بود یهو دیدم پایین پله های بیرون تو بغل خادم داره گریه میکنه

فدات بشم امام رضا جااااااااان  
منم تو عروسی دختر داییم پسرمو دادم دست شوهرم ،، شوهرمم نشسته بود به حرف زدن و چون زیادی بی خیال و کل ...

تو رو خدا نسپار به شوهرت

همسر من پا به پا من گریه میکرد با استینش پاک میکرد کسی نبینه خدایی

بعد من باردارم بی ادبیه ولی بعد که بچم پیدا شد لباس زیرم خیس خیس بود نمیدونم چرا

مامان دوتا گل پسر

اتفاقا خواهرت کار خوبی کرد من اصلا کتک نزدم تاحالا ولی امشب باید میزدم که یادش بمونه بدون من جایی ...

وای اون موقع هممون یه استرسی داشتیم

اخه ماجرای اون دختر بچه بنیتا همون اتفاق افتاده بود

همون که تو ماشین باباش بوده 

ماشینو از جلو خونه دزدن 

بعد یه هفته جنازه بچه پیدا شد

بعدم بچه خواهرمم که تو بازار گم شد اینقدر استرس داشتیم هر بلایی سر بنیتا اومده سر اینم میاد دور از جون

حتما دزدیدنش

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد