aaaamm00 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 1504 عنوان بیاید ایت الکرسی بخونم واستون 94 بازدید | 21 پست خانوما فردا نتیجه آزمایشم میاد توروخدا دعا کنید نتیجش خوب باشه مثبت باشه 😭🙏🏼 منم واستون ایت الکرسی میخونم انشالله هرچی از خدا میخواین بهتون هدیه کنه 🙏🏼❤️ سبز میشوم در اوج آ 1403/02/08 | 00:24 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_زمستانی عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 11933 من برا شما میخونم گلم برام حمد شفا بخونبچه ها برا ابن مریضی من که نمیدونم چمه تو رو خدا حمدی چیزی بخونید بگید منم به نیت شما بخونم لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
فرارو عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 245 انشاالله تعالی فردا دلت شاد بشه از صدقه سر دل تو مشکل ما هم حل بشه خدایا فقط خودت
دختر_زمستانی عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 11933 اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ ۖ قَد تَّبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ ۚ فَمَن يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُوا يُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِينَ كَفَرُوا أَوْلِيَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧﴾ لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
talighiiiii عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 4856 من برا شما میخونم گلم برام حمد شفا بخون بچه ها برا ابن مریضی من که نمیدونم چمه تو رو خدا حمدی چی ... براتون حمد شفا خوندم برا منو پسرمم دعا کنید ما هم یکماه درگیدیم
دختر_زمستانی عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 11933 براتون حمد شفا خوندم برا منو پسرمم دعا کنید ما هم یکماه درگیدیم منم حمد خوندم لیلی عالم تویی با این همه مجنون....