2777
2789

من خونواده شوهرم شهر دیگه زندگی میکنن، اومدن شهر ما امروز دعوتشون کردم باغ گفتن بگو خونوادت هم بیان، اونا روهم گفتم بیان، ۳تا مرغ بزرگ گرفتیم برای جوجه با برنج و سالاد ماکارونی برای نهار، داداشم رفت کباب کنه جوجه ها رو زنداداشمم رفت کمکش همشو سر منقل خوردن که نوش جونشون باشه ولی انقدر خجالت کشیدم سفره جلو خونواده شوهرم خالی موند و شوهرم که نصف برنجش رو تقریبا خالی خورد دیگه جوجه ایی نمونده بود. همش خودم رو سرزنش میکنم که کم گرفتم ولی به خدا موقع خرید خود اقاهه گفت دوتا مرغ کافیتونه من گفتم نه سه تا بذار.

بعد مادرشوهرم و دخترخاله شوهرم رفتن تو باغ بابونه و چاقاله بادوم چیدن، مامانم به زنداداشم میگه بیا سهم خودتو بردار انگار مادرشوهرم کارگرشونه رفته برای اونا چیده، بعد اخر کار که داشتیم برمیگشتیم داداشم و زنداداشم بدو بدو سوار ماشینشون شدن رفتن بدون اینکه تعارف کنن مادرم رو برسونن به هرحال هم‌ما میزبان بودیم کلی خسته بودیم هم مهمون داشتیم همراهمون، با کلی جای تنگ مادرم رو بردم اون سر شهر رسوندم مهمونامم کشوندم اونجا با خودم دوباره برگشتیم این ور شهر خونه خودمون

بعدش رفتم حموم کلی گریه کردم از دستشون

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شما که خانواده آت رو میشناسی چرا دعوتشون کردی ،،،،،

خیلی کار اشتباهی کردی!!!

واقعا چقدر پروو هستن خانواده ات،،،ببخشیدا،،،،

زن داداشت و داداشت چرا مثل نخورده ها رفتار کردن و جوجه پای منقل خوردن؟؟؟

اینجور موقع ها که خانواده آت رو میشناسی مرغ بیشتر بگیر ،،،

چون برای جوجه مرغ زیاد میخواد ،،،،،مثل زرشک پلو مرغ نیست !

چه گشنه خیلی بدم اومد از کار داداش و زنداداشت

۹ نفر 

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍