2777
2789
عنوان

خونوادم ابرومو جلو خونواده شوهرم بردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2688 بازدید | 38 پست
خاله منم تولد گرفته بود برای دخترش دختر جاری خالم و شوهرش سر منقل همه جوجه هارو خوردن هر چی استخون ب ...

خیلی ناراحت کنندست. 

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا چند نفر مهمون داشتید ؟؟

۹ نفر

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

خب شما که خانواده آت رو میشناسی چرا دعوتشون کردی ،،،،، خیلی کار اشتباهی کردی!!! واقعا چقدر پروو ...

دقیقا انگار تا حالا جوجه نخوردن

حالا میخوای بروشون بیاری که رفتارشون خوب نبوده یا نه ؟؟

نمیدونم دوست دارم بفهمون یه جوری

عزیزم چیزیه که گذشته خودتو ناراحت نکن  

بیخیال با حرص خوردن چیزی درست نمیشه فقط خودتو اذیت میکنی 

اگر دیدی که واقعا دونفری که موقع کباب کردن جوجه همه رو ناخنک زدن که باید بگم  اونا کار بدی کردن و بیعقلی کردن ولی شما که انقدر ماشالا خانمی و باشخصیتی کار درستی نیست که به روشون بیاری 

آنوقت حرف در میاد میگن گدا گشنه حالا یبار دعوتمون کرد برا جوجه میگن دستمون نمک نداره که رفتیم کمکش جوجه کباب کنیم 

عزیزم اگه به مادرت هم بگی به گوششون میرسه و حرف و حدیث درمیاد پس کلا فراموش کن که به زبون بیاری 

از من به تو نصیحت هرگز دو خانواده خودت و خانواده همسرت رو باهم دعوت نکن که هیچی از هم دیگه دستشون نیاد کلا دور نگهشون دار چون اینجور مواقع اطرافیان ریز میشن رو اخلاق رفتارهای همدیگه و شاید آتو هم بگیرن 

اگر گفتن بگو خانوادت بیان الکی بگو جایی دعوتن یا مسافرن یا شهرتون نیستن یا مهمون دارن کار دارن خلاصه یه بهونه بیار و نزار یه جا باهم باشن 

هر دفه کلی میای اینجا شکایت میکنی ازشون ولی هیچ تغییر رویه ای نمیدی اونا ک درست بشو نیستن تو ام که تغییری ایجاد نمیکنی همه بهت اینجا گفتن خودت از خانوادت دوری کن کمتر ناراحت شی بعد تو میاریشون جلو خانواده شوهرت 

یکجایی ام زنداداشت بشون سر جاش ت چقدر خوبی ک فک میکردی اون خوبه   مگ میشه کسی تو مهمونی بره جوجه های مهمونی و وقتی درست میکنه بخوره یا جلو خانواده طرف اینجوری حرف بزنه دشمن آدم بیشتر مراعات میکنه من تا حالا حتی آدمایی ک باهم بد بودنم ندیدیم همچین کاری بکنن تو موقیت مشابه  بعد تو با این آدم خوبی و بهش احترام میزاری   یجا بیشعور بودنش و به رخش بکش   

وای دختر با اینا قطع رابطه کن..من بودم صدرصد قطع رابطه میکردم..همچین داداش و زنداداشی را می خوای چیکار...چقدرم بی کلاسن...من بودم صدرصد قطع رابطه می کردم....فقط زنداداشتون حسود نیست، داداشتونم حسوده وگر نه این کارها زشته...شاید دادشتون به شما و شوهرتون حسودیش میشه...زشته اخه ادم سرمنقل کباب ها را بخوره اونم جلوی فامیل شوهر دختر....همه یه کاری میکنن با ابرو برگزار بشه اینا دنبال بی ابرویین.....برادرتون و خانمش هم کادر درمانن؟