2821
2789
عنوان

دیشب شکستم 😭😭😭

500 بازدید | 34 پست

دیشب شوهرم تو اعصبانیت حرفای دلشو زد.

بهم میگه من هیچ وظیفه ای درقبال تو وپدرو مادرت ندارم .ولی تو باید هرچی من گفتمبگی چشم تو باید نوکر منو مادرم باشی چون تو جیره خوارو زیر دست منی.وقتی این حرفو زد من نابود شدم اخه همیشه فکر میکردم زنو شوهر شریک زندگی همن نه اینکه زن جیره خوار باشه.میگه دوست دارم برم سراغ یک زن دیگه ولی تو نباید چیزی بگی چون از تو زده شدم.چون تو هرچی میگم انجام نمیدی مقاومت میکنی.

وقتی حرفاش تموم شد خیلی پشیمون شد ولی خب دیگه گفته بود حرف دلشو منم از دیشب داغونم.

تو رو خدا نگید طلاق چون پشتوانه مالی وحمایت خانواده ندارم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی اگه پول داشتی و پدرمادرت حمایتت میکردن طلاق میگرفتی:)؟

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار  وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین

چن ساله؟مهریه چقدره؟

۳۳سال ۳۰۰تا سکه.ولی نمیده پولامم ازم گرفته که زیر دستش بمونم.مادرش یادش داده که زنو باید زیر دست نگه داری.باورت میشه چند بار جلو خودم بهش گفته

توهم حرف دلتوبزن خاستی بعدشم بگوپشیمون شدم یااصلانشدم

بگو تووخانوادت گوه خوره منوخانوادمید

هروقت گفتیم گوه بخوریدبایدبگیدچشم وگرنه خیانت میکنم چون ازت حالم بهم میخوره

معذرت میخام خانم ناراحت نشین ولی رفتار شوهرتون خیلی چیپ و زشته،به نظر من بشینین محکم باهاش صحبت کنین ...

۹ساله حرف زدم میگه تو دیونه ای حسودی به مادر من حسادت میکنی نمیفهمی من مادرم مهم ترین فرد زندگیمه.

۳۳سال ۳۰۰تا سکه.ولی نمیده پولامم ازم گرفته که زیر دستش بمونم.مادرش یادش داده که زنو باید زیر دست نگه ...

اره باور میکنم منم همچین مادرشوهر از خدانشناسی دارم فقط باید نزاری خوردت کنن

الهی بگردم دعا میکنم خدا به دلت آرامش بده شاید هیچوقت حرفاشو فراموش نکنی اما به مرور کنار میای چاره ...

دیگه بعید میدونم کنار بیام از دیشب تا الان اینقدر گریه کردم که چشام باز نمیشه

۹ساله حرف زدم میگه تو دیونه ای حسودی به مادر من حسادت میکنی نمیفهمی من مادرم مهم ترین فرد زندگیمه.

وای که چقدر سخته با همچین آدمی زندگی کردن.یه سوال،از اول زیاد لی لی به لالاش گذاشتی،اره؟هرچی گفته گفتی چشم شده همین،مگه نه؟

2790
2823
2791
2779
2792