2777
2789
عنوان

دیشب شکستم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 34 پست
۹ساله حرف زدم میگه تو دیونه ای حسودی به مادر من حسادت میکنی نمیفهمی من مادرم مهم ترین فرد زندگیمه.

با توجه به اینکه به خانواده ش وابسته س بهتره با یه مشاور صحبت کنین خانم 

I’m a strong man

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توهم حرف دلتوبزن خاستی بعدشم بگوپشیمون شدم یااصلانشدم بگو تووخانوادت گوه خوره منوخانوادمید هروقت گ ...

اون که نمیگه پشیمون شدم  آخرش.میگه تو دیوونه ای من اصلا از این حرفا نزدم

میگم پولامم گرفته که همش بهش وابسته باشم به نظرت این میزاره من شاغل شم؟

اگ زرنگ باشی آرع...

انقدر جلوش از مادرش بد نگو زرنگ باش جلو شوهرت با مادرشوهرت خوب باش...

اگ همش بگی مادرت خوب نیس و اینا بدتر باهات لج میکنه شوهرت

اره باور میکنم منم همچین مادرشوهر از خدانشناسی دارم فقط باید نزاری خوردت کنن

خورد شدم دیشب خونشون بودم هیچکدومشون محلم نزاشتن به شوهرمم میگم نمیخوام بیام تو جمعتون میگه باید باشی

وای که چقدر سخته با همچین آدمی زندگی کردن.یه سوال،از اول زیاد لی لی به لالاش گذاشتی،اره؟هرچی گفته گف ...

اره چون قبلا تو عقد یک بار جداشده بودم مامانمم همش زیر سرم میخوند هیچی نگی بد میشه زشت میشه منم هیچی نگفتم کارم به اینجا کشیده شده

چکار کنم؟

سعی کن باهاش زیاد هم کلام نشی و خیلی عادی رو به سردی رفتار کن 

این روزا هم تموم میشه 

به خودت سخت نگیر منو شوهرم انقد اون اوایل ازذواج دعوا کردبم که رومون به هم باز شد کاش عقل الانمو داشتم و دعوا نمیکردم  الکی ارزش و احترامم بیشتر حفظ میشد 

تو هم سعی کن چیزی نگی تا اون بیاد سمت تو نه تو بری سمت اون و بدونه چقد ناراحتی و از این کاراش دست برداره