2821
2789
سفیدقرمز،   با غریبه ازدواج میکنی شهردیگه م میری برا زندگی

سفید و مشکی 

رلم از شهر دیگه‌س خداکنه برسیم بهم🥲❤️

مرسی ازت

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

، ببین بعضی وقتا یه رابطه هایی باید تموم شن مثلا تو یه دوره ای از زندگیت با یه نفری یجو ...

ممنون عزیزم حرفات کاملا درسته ولی من میگم هرچی خیره پیش بیاد دلم نمیخوادزندگیم از هم بپاشه حس خودم میگه برمیگرده چون پشیمون میشه آبجی

فقط خدااااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم حرفات کاملا درسته ولی من میگم هرچی خیره پیش بیاد دلم نمیخوادزندگیم از هم بپاشه حس خودم م ...

پشیمون ک میشه اما خودتم دست کم نگیر شاید اصلا شانست باشه و بخاد با به ادم بهتر اشنا شی و خوشبخت شی چی کم داری مگه  

کل اکانتاش از بلاک ازاد کردم شمارش پاک کردم وارد ی کار جدید شدم فقط این پسره رو غرورمه  هرچ ...

اره خب  بعضیا یه درگیریایی دارن ک خودشونم نمیتونن خلاص شن  ممکنه دیگرانم با خودشون غرق کنن 

پشیمون ک میشه اما خودتم دست کم نگیر شاید اصلا شانست باشه و بخاد با به ادم بهتر اشنا شی و خوشبخت شی چ ...

هیچی کم ندارم خوتهر گلم اما طلاق رو دوست ندارم خدا هم طلاق رو دوست نداره تو قرآن هم هست اماهرچی تقدیر وسرنوشته خداست 

فقط خدااااا
هیچی کم ندارم خوتهر گلم اما طلاق رو دوست ندارم خدا هم طلاق رو دوست نداره تو قرآن هم هست اماهرچی تقدی ...

اشکالی نداره  بعضی وقتا پیش میاد نگران نباش  اصلا به طرفتم التماس  نکن توام سر حق خودت وایس    ولی خوب میشه همه چی اولش سخته ولی بعدش بهتر میشه مطمئن باش

سفیدقرمز،   با غریبه ازدواج میکنی شهردیگه م میری برا زندگی

ازدواجم کی هست؟ 

درخواست ندین😡،،، ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! بیاد رفیقم که شد رفیق شهیدم 💔 برا شادی روحش ی صلوات بفرست لطفا♡ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♡

2825
2823
2791
2779
2792