2821
2789
اره دیگه ببین مهمه براش  ازت تاثیر میگیره  اما زیادی اعتماد بنفس داره  

بنظرت اعتماد بنفس نیست خود بزرگ بینیع چون عقده داره و در عمل چیزی نیست

مثلا مادرش فقط دوسش داره با مادرشم بحث میکنه

پدرش دیده سیگار کشیدنشو ولی کاریش نداره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بنظرت اعتماد بنفس نیست خود بزرگ بینیع چون عقده داره و در عمل چیزی نیست مثلا مادرش فقط دوسش داره با ...

یکم دیوونه س طرفت خل و چله ولی تو بجورایی براش مهمی بهتفکر میکنه اما مشکلاتش زیاده نمیتونه زیاد رابطشو جدی کنه باهات 

یکم دیوونه س طرفت خل و چله ولی تو بجورایی براش مهمی بهتفکر میکنه اما مشکلاتش زیاده نمیتونه زیا ...

دقیقاا

و اینکه بلاکم کرده

بنظرت پیام میده؟

من فقط دوس دارم طرفم ادم بشه وگرنه کلی پسر خوب هست بخدا

ن دوتا سقط کردم نمیدونم چرا سقط میشدن

، ببین بعضی وقتا یه رابطه هایی باید تموم شن مثلا تو یه دوره ای از زندگیت با یه نفری یجورایی ازش جدا میشی ممکنه دوستت باشه شوهرت باشه یا هرکی تا یه درسایی بگیری و وارد مرحله جذید بشی توام باید این مرحله رو نیگذروندی با این ادم و خدا میخاد ک با به ادم جدید اشنا بشی  اره ادم وابسته میشه اما بذار  خدا برات بسازه و ازش بخا برات خوب بسازه تو سنی نداری  حالا ک میخاد بره حتمن   زندگیت میخاد وارد مرحله بهتری بشه  فک نکن جدا بشی همه چی تمومه اتفاقا زندگیت بهتر میشه رو خودت تمرکز کن بیشتر بخودت برس  حتمن با یه ادم جدید خوشبخت میشی مطمئن باش  

دقیقاا و اینکه بلاکم کرده بنظرت پیام میده؟ من فقط دوس دارم طرفم ادم بشه وگرنه کلی پسر خوب هست بخد ...

خب چرا میخای ادمش کنی برو با یکی دیگه بخدا این دیوونه س😂😂 درست نمیشه اخلاقش 

خب چرا میخای ادمش کنی برو با یکی دیگه بخدا این دیوونه س😂😂 درست نمیشه اخلاقش 

با هیشکی نمیرم

دوره درسمم

فقط این باید ادم بشه حالش جا بیاد غرورش بشکنه

بتظرت دخترای دیگه بهش محل میزارن؟

تا سه سال دیگه کارات درست میشه

مرسی عزیزممم درست بود

میشه بگی کی ازدواج میکنم آشنا یا غریبه؟

رنگ لباسم

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱