2777
2789
عنوان

راننده اسنپی بهم فحش داد

738 بازدید | 35 پست

سلام خانما این مشکل واسه مادر و خواهر من پیش اومده که اسنپ گرفتن و راننده اسنپی به بهانه اینکه اس ام اس واریز برای من نیومده کلی فحش و دری وری به مادر و خواهر من گفته عوضی و دو بار هزینه گرفته از مادر و خواهر من من چطوری میتونم این راننده رو به غلط کردن بندازم؟

شازده کوچولو پرسید:کی اوضاع بهتر میشه؟ روباه گفت:از وقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره.🍀🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به اسنپ گزارش بزنید

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

من ندیدم همچین چیزی تا حالا 

چون زنگ میزنی پشتیبانی حلش میکنه 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

باید زنگ بزنی پشتیبانی 

ولی بذار از الان بهت بگم که هیییچ غلطی نمیکنن ما زنگ زدیم ی بار اصلا کاری نکردن و من دوباره راننده رو دیدم

من نمیفهمم چجوری اینا رو استخدام میکنن نصفشون یا معتادن یا کنترل اعصاب ندارن

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
به اسنپ گزارش بزنید

خوب به پیشتیبانی زنگ بزنم چی میشه چون من شنیدم کاری پیش نمیبرن

شازده کوچولو پرسید:کی اوضاع بهتر میشه؟ روباه گفت:از وقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره.🍀🌻