سلام خانما این مشکل واسه مادر و خواهر من پیش اومده که اسنپ گرفتن و راننده اسنپی به بهانه اینکه اس ام اس واریز برای من نیومده کلی فحش و دری وری به مادر و خواهر من گفته عوضی و دو بار هزینه گرفته از مادر و خواهر من من چطوری میتونم این راننده رو به غلط کردن بندازم؟
شازده کوچولو پرسید:کی اوضاع بهتر میشه؟
روباه گفت:از وقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره.🍀🌻
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
باید شکایت کنی به پشتیبانی زنگ بزن من هر دفعه زنگ زدم رسیدگی کردن چند روز پیش هم از اسنپ بهم زنگ زدن که از راننده ها راضی هستین یا نه منم گفتم آره دیگه مشکلی ندیدم نباید کارت کنید باید کیف پول شارژ کنید آنلاین پرداخت کنید مگه رسد پول نداشتین حتما زنگ بزن بگو دوبار پرداخت کردیم تا پدر راننده رو در بیارن
🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️