2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 36 پست
یه جمله بهت میگم ، شوهرت تو زندگیت معجزه و حامی نبوده که نبودنش فاجعه باشه ، مطمئن باش جدا شی یه مشک ...

باید تمام شرایط رو در نظر گرفت سریع ک نمیشه گفت طلاق !!اگه میتونه یه خونه جدا تهیه کنه اگه درآمد داره و میتونه خرج زندگی پیش ببره،وگرنه فقط خانواده حامی باشن ک مشکل حل نمیشه ، من خودم خانوادم همه جوره پشتم هستن ، ولی دور روز هم نمیتونم برم خونه مادرمینا با اینکه شرایط اونجا همه جوره خوبه ، ولی خیلی سخت میگذره بعد ازدواج بخوای دوباره برگردی و با یه بچه با خانوادت زندگی کنی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام. ببینید منم در همچین وضعیتی هستم . اما یه کم بهتر، از این جهت که بچه دار نشدم. زندگیم ثانیه ای محبت و آرامش داخلش نیست. عین وضعیت شما رو دارم تجربه میکنم. ولی تصمیم صددرصدم طلاقه.اگه بچه داشتم زودتر هم اقدام میکردم. اول درباره خودتون بگم، ببینید ما یک بار زندگی میکنیم. عمرتونو هدر ندید پای کسی که میدونید زندگیتون باهاش عاقبتی نداره. صدجور بیماری عصبی میگیرید پس فردا.درباره بچه هم بهتون با پشتوانه ی علمی میگم اگه طلاق بگیرید بچه ی سالم تری خواهید داشت. بچه وسط جنگ و دعواز شما آسیب های جدی میبینه. به خاطر بچه تون باید سریعتر اقدام کنید. این باور اشتباهه که به خاطر بچه طلاق نمیگیرن. 

طلا هارو همشو فروخته هیچی ندارمدوتا انگشتر

باشه همینارو هم ببر و مهریه و نفقه اجرا بزار و نرو خونه بابات و اصلا هم زبون درازی نکن وقتی ک میبینه از همه جا بسته شده شاید اول داد وبیداد کنه ولی دولت مجبورش میکنه تمام مهریتو بده حتی بدون طلاق چون این حقته 

یه خانمی بود تو نینی سایت خیلیییی شرایطش بدتر ، یعنی شوهرش که اصلااااا محلش نمیزاره انقدر تحقیرش میکنه، کار هم نمیکنه خونه هم ندارن خونه مادرشوهرش هست ، خانواده خودش هم فقیرن و نمیتونه اونحا بره، تازه مهریه هم نداره با وجود همه اینا شوهرش رسما خیانت هم میکنه و خانواده شوهر پشت پسرشون هستن ، یعنی این خانم چیکار میتونه بکنه شوهرش هم اجازه نمیده بره سرکار خیلی هم آدم عصبی و کثیفی هست، اینم مجبوره ک خونه مادرشوهرش بمون ، آدما بعضی وقتا تو ی شرایطی هستن ک هیچ کس نمیتونه درکشون کنه جز خدا

باشه همینارو هم ببر و مهریه و نفقه اجرا بزار و نرو خونه بابات و اصلا هم زبون درازی نکن وقتی ک میبینه ...

میترسم بلایی سر خودم یا بچم بیاره،کثافت اشغال نظامیه رحم و عاطفه نداره

۱میلیارد پول رهن خونه،یه ۲۰۶

خب الان اولین کاری که می‌کنه ماشینشو میزنه به اسم کسی 

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔
۱میلیارد پول رهن خونه،یه ۲۰۶

به نظرت اینارو به اسم کسی نمیتونه بزنه که تو نتونی بگیری؟ چون مورد دیدم اجاره نامه رو ب اسم کس دیگه زدن تا زن نتونه پول رهن خونه رو به عنوان مهریه برداره و همچنین ماشین رو

میترسم بلایی سر خودم یا بچم بیاره،کثافت اشغال نظامیه رحم و عاطفه نداره

نمیتونه نترس چون بقولی توپ تو زمین خودته و همه چی قانونیه و حقتو خاستی دو روز تمام میشه میری دادخواست میدی نامه میزنن ب املاک و نامه به راه و چندتا حساب داره بهت نامه میدن ک مسدود کنی فقط حساب حقوق نمیبندن وبعد دو روز ک کاراتو تموم کردی میری نامهارو میدی بهش ابلاغ میشه ک باید حاضر بشه ک اگه پولش ب اندازه مهریت بود ماشین و خونه ازاد میکنن در غیر این صورت هرچی پول داره میریزن ب حسابت و ماشین توقیف میکنن و‌خونه میزارن مناقصه

به نظرت اینارو به اسم کسی نمیتونه بزنه که تو نتونی بگیری؟ چون مورد دیدم اجاره نامه رو ب اسم کس دیگه ...

آره می‌تونه و می‌کنه اینکارو

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔
تا ۶ماه اگر این کارو بکنه طبق قانون فرار از دین میشه و معامله فسخه 

به شرط اینکه شما دادخواستی داده باشی 

مهری اجرا گذاشته باشی