2777
2789
یه مدت واسه کسی که میگه حالم خوب نیست یه مدت میخوام تنها باشم از نوع دخترش ینی یک هفتهولی یه مدت واس ...

خب اگه یعنی خدافظی تا ابد چرا درست حرفشو نمیزنه مستقیم بگه نمیخوامت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب اگه یعنی خدافظی تا ابد چرا درست حرفشو نمیزنه مستقیم بگه نمیخوامت

چون پسرا لال به دنیا اومدن

فقط بلدن بگن دوست دارن که دروغه

و میدونن اگه مستقیم بگن نمیخوامت ذهنتو ازشون پاک میکنی ولی اگه بگن یه مدت زمان نیاز دارم دختر ذهنش و دلش منتظر برگشت میمونه!

چون پسرا لال به دنیا اومدنفقط بلدن بگن دوست دارن که دروغهو میدونن اگه مستقیم بگن نمیخوامت ذهنتو ازشو ...

آره واقعا یه کاری کرده من هنوز منتظرشم خب بعدش اگه خواستن برمیگردن یا نه دیگه؟ یعنی چقدر احتمال داره برگرده با این چیزی که گفته؟

آره واقعا یه کاری کرده من هنوز منتظرشم خب بعدش اگه خواستن برمیگردن یا نه دیگه؟ یعنی چقدر احتمال داره ...

اگه یکی دیگه گیرش بیاد رفته که رفته

بستگی به طرفت داره که پی دخترا میره یانه

ما یکسال رابطه عاشقانه داشتیم در حدی که میگفتم هیشکی اینجور نیست یه دخترو بپرسته...شبش راجب ازدواج و قرار مدار حرف زدیم فردا ظهرش دیدم بدون هیچ دلیل از همه جا بلاک شدم ...حتی به مادرش پیام دادم گفت پسرمو فراموش کن از تو جوب پیداش نکردم...۲۵روزه چنان تو شوکم که نه گریم دست خودمه نه خندم...به هیشکی اعتماد نکن

کاربری دست دو نفره🚶‍♀️...

ما یکسال رابطه عاشقانه داشتیم در حدی که میگفتم هیشکی اینجور نیست یه دخترو بپرسته...شبش راجب ازدواج و ...

کاش وقتی میخوان بزارن و برن الکی امید ازدواج نمیدادن هنوزم بلاکید؟