2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هر روز رژیم بودی؟ کنارش چه فعالیت‌هایی میکردی؟

بله هنوزم رژیمم کالری شماری میکنم با برنامه مانکن ...فرصت و وقت باشگاه ندارم هر موقع وقتشو داشتم توی خونه میرقصیدم یا حرکات قدرتی مثل دراز نشیت کوه نوردی اینا انجام میدادم

بله هنوزم رژیمم کالری شماری میکنم با برنامه مانکن ...فرصت و وقت باشگاه ندارم هر موقع وقتشو داشتم توی ...

توی چند وقت ۱۰ کیلو ‌کم کردی؟

𝄃𝄃𝄂𝄂𝄀𝄁𝄃𝄂𝄂𝄃
درهرصورت لاغرمیشه ولی اب ومایعات زیاد مصرف کنی قرص بیوتین بخوری برنج ونان روکامل قطع نکنی موثره

من صورتم خیلی لاغره پارسال لاغر کردم خیلی زشت شدم باز شروع به خوردن غذا کردم الان دوست دارم شکمم آب بشه 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
برا شکم باید ورزش کنی یکسری کلیپ دارم انجام حرکات برای شکم عالیه خواستی میفرستم

اره لطفاً بفرستید 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز