honimoon مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 1871 عنوان فردا 🙂 117 بازدید | 15 پست کنکوره فرهنگیان در چه حالید؟ 1403/02/05 | 10:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چشممم_عسلی عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 306 برام دعا کن ♡ مهرو هستم اما تو چشم عسلی صدام کن !.. آخر بِدمَد صبـحِ اُمید از شبِ من:)🌱
رایاحان عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 9513 میگم فق منابع فرهنگیان خوندی؟ این وضعیت زندگی در شأن یک اسپرم برنده نیست.🤡
xjcjfhcbdnxjzmxch عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 319 40صفحه جزوه رو تونستم بخونمجمعه امتحان دارمخودم دوست ندارم فرهنگیان رو به اجبار خانواده ثبت نام کردم
baranm70 عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 4503 فردا این موقع ازمون میدیم و تماااام هوش و استعداد معلمی عصابم خورد کرده زمان ثابت کرده همتونو...
همتای_او عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 3183 استرس تو حلقم نمیتونم هیچی تورق کنم در تلاش برای آدم بهتری بودن🌱
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13559 من اشوبم🤣🤣🤣🤣 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13559 استرس تو حلقم نمیتونم هیچی تورق کنم منم🥺🥺🥺🥺 @نون_بربریییی ن ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13559 میگم فق منابع فرهنگیان خوندی؟ حالا فرهنگیان منابع داره😵💫😵💫😵💫😵💫 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13559 عزیزم بیا تاپیک اخرم چندتا نصیحت داده بودم برا کنکور🤣 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
رایاحان عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 9513 حالا فرهنگیان منابع داره😵💫😵💫😵💫😵💫 فق برای پول اضافی این وضعیت زندگی در شأن یک اسپرم برنده نیست.🤡
آلچا_بهاری عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 58 ایشالله همه کنکوری ها قبول شن منم بین اونا خدایا من روت حساب کردما هوامو داشته باش 🥹🥹
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13559 فق برای پول اضافی اححححح ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
honimoon مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 1871 استرس تو حلقم نمیتونم هیچی تورق کنم منم همینطور