2777
2789
عنوان

شوهراتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 70 پست
باید خیلی بیخیال باشه ک بفهمه شوهرش سایت بارداری وزایمان وبچه داری عضوه و هیچی نگه 😂😂🤣

درک بالا داره سایت مخصوص جنسیت خاص نیست هرکس عضو شد حتما دلیل برای خودش داره و دنبال سوالات خودش

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگیش اینه الان شاید. نامزد خودش دور از چشمش ب صورت ناشناس داره ازش میناله🤣🤣 واضح نی دلیلش؟ شما ...

همینقدر که فکرتون به سمت منفی میره خیلی بد مشخص در زندگی ضربه بزرگی خوردین

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
از لحاظ اخلاقی؟! نه ما مشکلی نداریم یا مشکلات در طول زندگی به وجود میاد نمی‌دونم 

انشااله نمیاد

عاشقت شدم 😂❤️ خوشبخت ترین باشین کنار هم 

فداتشم🥰

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ازاینکه این وقت شب اینجایی کاملا مشخصه

قرار نیست معیار خوب بودن شما تعیین کنی

انشااله نمیاد

ببخشید چون شما در مورد وام ازدواج تاپیک زدید یه سوال داشتم 

شما وام خودتونو جدا میگیرید و همسرتون جدا میگیره جهیزیه بخره؟

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
همینقدر که فکرتون به سمت منفی میره خیلی بد مشخص در زندگی ضربه بزرگی خوردین

داره میگی چرا شوهرا بدن و فلان دلیلش گفتم مرد خوب کمه درضمن ضربه سنگین رو همجنسای مضخرفتون ب خانما میزنن هرچند بد وخوب هس ولی میخام بگم ب خودت نناز چقد مطمعنی همسرت ازت کامل راضیه ک ب بقیه چیزمیگی

ببخشید چون شما در مورد وام ازدواج تاپیک زدید یه سوال داشتم  شما وام خودتونو جدا میگیرید و همسر ...

نه همسرم وامش نمیخواد .کلا قبلا وام گرفتم جای منتظرم اقساط اون تمام بشه فکر کردم تاریخ داره وامش متوجه شدم سال بعد میشه گرفت .