ممد۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2615 عنوان شوهراتون 1145 بازدید | 70 پست الان همه میان حمله میکنن🤣واقعا چرا شوهرا یکسری اینقدر داغوننفکر میکنم یکسری تو خونه کمبودایی دارن یا کلا اختلاف فرهنگیتون زیادهرکی میبینم مشکل داره ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم 1403/02/05 | 02:21 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banoosabor عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 4232 تاپیک آخرم رو میشه گزارش بزنین؟پیام هاش پاک نمیشن🥲 صلوات میفرسم براتون
کردستان_زیبا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 16498 همسر من هییییچ مشکلی ندارن حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه
mahinor عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 2896 والا اینجا همه زنا داغوننهیچکس شوهری که از دستش داغون شده باشه گردن نمیگیره جز تو هر درست دیگری اشتباه است..
samadanesh عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6533 الان شما مجردی؟شما مشکل نداری؟چ حرف مسخره ای زدی همه مشکل دارن زن و مرد و مجرد و متاهل نداره لایکنکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست
یلدااا۱۳۷۱ عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 15177 شوهر من خانوادش خراب کردنخواهرش داره از شوهر دومش جدا میشه و قشنگ داره زندگی من خراب میکنه بی شرف خونه خراب کن خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
ممد۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2615 فکر کنم زیادی فیلم میبینی و خیلی تو جامعه در نمیای؟ همه مینالن یک نفر راضی نبود ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
ماههههههرخ عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 463 عزیزم خواهر و برادر که از یک پدر مادر از بچگی سر یه سفره غذا خوردن با هم قد کشیدن باهم خندیدن باهم گریه کردن و ...باهم به اختلاف و بحث میرسن زن و شوهر که کلا از دو خونواده مجزا هستن مشخصه دچار یک سری اختلاف ها میشن بسیار سخن بود ، نگفتیم و گذشتیم ...🌼
کردستان_زیبا عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 16498 دقیقا همسرم منم فداش بشم منه😍🥰 حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه
ممد۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2615 خوشبحال شما ک خوشبختی وشوهر داغون نداری🫥 من شوهر خوبی هستم برا همسرم ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم