2777
2789
عنوان

شوهراتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک ب شخصه از شوهرم راضیم  کی گفته همه ناراضی ان؟

همش دیدم همه مینالن

😄ممدا خوبن کلا

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
اره ب شرطی ک نفهمه نی نی سایت عضوی

چیزی برا مخفی کردن ندارم 

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
شما قرارنبودبرید دنبال خانمتون

شیفت تموم نشد اتفاقا ت  ماشین نشستم  ۳ میاد

چه رمزی زدی ؟

عشق+محبت×درک

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

چیزی برا مخفی کردن ندارم 

باید خیلی بیخیال باشه ک بفهمه شوهرش سایت بارداری وزایمان وبچه داری عضوه و هیچی نگه 😂😂🤣

اگه منو دوست نداره پس چرا با من تو یه کشور زندگی میکنه؟💔😂

ربطی به ممد و علی و حسین و اکبر و اصغر نداره ذات وشعور و تعهد ودوس داشتن... اینا ک باشه خوشبختی هم ...

بله.اون ممد شوخی گفتم یگکجک بود ممدا خیلی خوبن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792