ممد۶۶ مدیر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2615 عنوان شوهراتون | مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 70 پست الان همه میان حمله میکنن🤣واقعا چرا شوهرا یکسری اینقدر داغوننفکر میکنم یکسری تو خونه کمبودایی دارن یا کلا اختلاف فرهنگیتون زیادهرکی میبینم مشکل داره ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم 1403/02/05 | 02:21 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قدمهای_پاییز عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 7117 نه همسرم وامش نمیخواد .کلا قبلا وام گرفتم جای منتظرم اقساط اون تمام بشه فکر کردم تاریخ داره وامش متو ... آها یعنی شما وام خودتونو همسرتونو میگیرید؟ در تاپیک های پزشکی سوالات مشاورهای میتونید منو تگ کنید 📌 موفق باشید 💚
ممد۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2615 شما خودت بیشتر از همه مشکل داری که نصف شب تو سایت زنونه میچرخی😂 لاقل یاد بگیر نوشتی مهربان و مودب باشیم خودت اول انجام بده ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
ممد۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2615 آها یعنی شما وام خودتونو همسرتونو میگیرید؟ اره ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
ممد۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2615 ساعت 3سدخانمتون نیومد ندیدی رفته بودم دیگه ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
apzahra عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 3192 چ شوهر خوش ذوقی :)حقیقتش حسرت خوردم همسر من دو سال از شمه کوچیکتره ولی رفتارش مثه پیرمرداس...ولی شما سرشار از انرژی و موج مثبت میشه بپرسم خانمتون چن سالشه؟و چیکارس
ممد۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2615 چ شوهر خوش ذوقی :) حقیقتش حسرت خوردم همسر من دو سال از شمه کوچیکتره ولی رفتارش مثه پیرمرداس... ... ۳۴ پرستاد ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
هنگامه_۱۳۷۶ عضویت: 1403/02/17 تعداد پست: 94 تو اول بگو تو سایت زنونه چیکار میکنی خاله زنک لازم نیست نگران شوهر دیگران باشی
maahsana عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 1058 دنبال پر بازدید شدنه محل ندید بهش😒 ساکنان دریا پس از مدتی صدای امواج را نمیشنوند و چه تلخ است قصه عادت...
زمستان۷۵ عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 2080 تاپیک آخرم رو میشه گزارش بزنین؟پیام هاش پاک نمیشن🥲 صلوات میفرسم براتون تو هم تاپیک درخواست آقایون منو گزارش بزن خدایا شکرت برای هر چالش جدیدی که منو به رشد وادار میکنه🌱
دختر_گرانبها عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 35182 شاید سایت مال آقایون بود، اونا هم همه زنهاشون داغون بودن😁 دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...
maahsana عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 1058 واقعا مردایی که تو نی نی سایتن اگه اراده کنن حامله ام میشن😂 ساکنان دریا پس از مدتی صدای امواج را نمیشنوند و چه تلخ است قصه عادت...
الهه_ناز۷۷ عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 1235 شما از تو سایت بودنتون معلومه شوهر خوبی هستی😏😏 جقله بچه ۱۴ساله ۱۰۰درصد پشت گوشیه
فزووعےہخوقاق عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 18612 الان شوهر شما رونالدو هست عزیزم ؟؟؟؟؟ هر کسی یه عیب هایی داره ، یا شما خودت جنیفر لوپز هستی ؟ یا بقیه ؟ هر کی در حدش با هم سطح خودش ازدواج میکنه https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428