2777
2789
عنوان

اینکه تو دایره توجهات نباشی

114 بازدید | 9 پست

حس میکنم باید حرف دلمو داد بزنم :'|

هیچکی نیست توجه کنه، بین اعضا فامیل من از همه ساکت ترم، همیشه تو خودمم نمیدونم چمه:(

از بچگی همینجوری بودم ساکت بودم همیشه

، میگن امام علی یک باری از شدت مظلومیت رفته و نشته با چاه درد و دل کرده 

منم باید همین کار رو کنم بشیم درد دلمو فقط به چاه بگم :'(

تنها ترین تنها هایم  ول خو دیگ خوشحالم از این بابت اذیت نمیشم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحت نباش قشنگم 

خیلیا همینن ...

فقط سعی کن این اتفاق باعث نشه که با آدم های اشتباه مواجه بشی ....

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

مگ خدارو نداری دختر؟ خدا پیامبرانشو عذاب میداد چون خدارو فراموش کردن و ب بنده اش پناه اوردن الانم ه ...

آقا هستم ولی

سکوت خدا موقع امتحان الاهی خیلی تلخه

آدمو ناراحت میکنه

بعد ها اذیت خواهید شد 

قبلا ک در ظاهر تنها نبودم بیشتر اذیت میشدم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.