2777
2789
عنوان

یک بدبخت

176 بازدید | 17 پست

ب پدر و مادر هاتون احترام بذارین وگرنه مثل من میشید

امشب شوهرم سیلی زد بهم بخاطر اینکه از امام‌ها دفاع کردم دستش بشکنه ولی اینقد مهربونم بازم رفتم بغلش نمتونم باهاش قهر کنم

M❤️متاهل و متعهدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم 🥺 یعنی همسرت با عقایدت کاملا مخالفه؟؟

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

کاش عقل داشته باشی همین الا که توعقدی جدابشی خواهرمن اخه کتکت بزنه اونم توی عقد؟توی طمانی که همه دارن عاشقانه هاشونو تجربه میکنن ببین فردااین اقاروزگارتوسیاه میکنه برات ازکتک وبددهنی وخیانت کم نمیذاره اینطور مردادقیقا همینکارهارومیکنن چون زن ارزش خودشوندونست 

خب دفاع نکن امام برا تو نون میشه یا آب😄 امام ها تو قرآنم نیستن فقط پیغمبر ها و اسم خدا هست

نمی دونم هستی یا نه ولی آدمی که تو زندگی فقط به فکر نون و آبه، خدا هم براش کاری نمی کنه.

برای تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات❤
اتفاقا خدا میگه بفکر نون و آبتون باشین برکتش با من

کنار این حرف خدا گفته کارهای دیگه هم انجام بدین. نون و آب اولویت نیست. کار خلاف شرع آدم نباید قبول کنه.

برای تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات❤
عزیزم چه ربطی به پدر مادر داره نفهمیدم؟؟؟ با همسرت اختلاف عقیده و دینی داری؟ توی عقد سیلی میخوری و م ...

چون پدر ومادرم اذیت کردم‌بدم اذیت کردم😭😭😭😭

آره

و

آره

M❤️متاهل و متعهدم