2777
2789
عنوان

بیاین جریان دندان پزشکمو تعریف کنم

176 بازدید | 14 پست

چند ماه پیش رفتم دندادن پزشک دندونم خراب بود پر کرد گفت روکش میذاری گفتم چه فرقی داره گفت محکمتره و قشنگتر گفتم اوکی میذارم بعد خورد ب عید و اینا موند تاامروز غذا میخوردم دندونم شکست رفتم گفت اره من ک گفتم باید بیای رو کش اخه ینی چی مگه اینهمه ادم پر کردن روکش نزدن دندونشون شکسته الان میگه باید بکشی ایمپلنت کنی بیمه هم نمیده پنج تومن بیشتر بقیشو زاید از جیبت بذاری

دکتر صلاح میدونه کدوم دندون به روکش احتیاج داره خب . من فکر میکردم همه ی دندونا بعد پر کردن باید روکش بشن دکتر بهم گفت نیازی نیست ولی برا مامانمو گفت حتما باید روکش بشه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی شکایت کنی بری نظام پزشکی بنظرم کارش بد بود اگه دندونت ایمپلنت میخاست،پس چرا  پرش کرد؟؟

منم همینو میگم 

دکتره گفت نه من گفتم بیا روکش کن بعد روکشم سفارش بدی گفت ۴۰روز دوماه طول میکشه بیاد هب گیریم من روکش سفارش دادم تو این دوماه بازم دندون میشکست دیگه الان ۴تومن بابت پرکردن و عصب کشی گگرفته همش هیچ شده باید برم ی پول بدم دندونو بکشه سه ماه صبر کنم بعد ی پول بدم ایمپلنت کنه بعد دوباره انگارگفت ی پول میدی روکش کنه ایمپلنتو

عاقا 

برای بار هزارم

بزارید کاری که پزشک صلاح میدونه انجام بده

تو الان شکایت هم بکنی فایده نداره چون طبق قوانین نظام پزشکی عوارض عدم انجام پروسه کامل درمان کاملا برعهده بیماره

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
همه جا همینه پرکردن سریع موادش درمیاد ومیشکنه

همه جا همین نیستااا..من چهار ساله دندونمو عصب کشی و پر کردم چندتاشو.اصلا مشکلی نداره خداروشکر..دکترمو خیلی قبول دارم برا همه کار میریم پیش خودش اصلا ماست مالی نمیکنه 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

عاقا  برای بار هزارم بزارید کاری که پزشک صلاح میدونه انجام بده تو الان شکایت هم بکنی فایده ن ...

اخه صلاح میدونه اوکی خودش گگفت اومدن روکش دوماه میکشه

بعد این دندونم دوماه نشده شکست پس چرا پرش کرد اون پولی ک بابت پرکردن گرفت چی حالااون ب درک اون اذیت و وقتی ک رفت چی

کجایی

شیراز

والا دکترای شهر ما هیچ کدوم خوب نیستن اه

بنظرم حتی ارزششو داره برید شهر دیگه ای کار دندون انجام بدید