2777
2789
عنوان

خیانت:)

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 49 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دو ساله باهمیم... و جالب تر اینکه من دوماهه پدرمو از دست دادم و این شخص با دیدن اینکه حال روحیم این ...

اونا چند وقته حرف میزنن؟ شما رسمی نامزدی یا دوستین 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
اره دیگه مثلا میخواسته بیشتر اشنا بشن و اینا....

عزیزم کسی که توی نامزدی که هنوز همه هیجان ها تازه اس و برای هم تکراری نشدین زیرآبی میره ، احتمال تکرار این کارش توی زندگی هست.

دیگه خود دانی

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
نامزدیم یعنی کل خانواده و فامیل خبر دارن ولی هنوز رسمی رسمی نشدیم

چه فرصتی بهش دادی؟ دقیقا باید چیکار کنه؟

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
من دوماهم هست که پدرمو از دست دادم...:)

روحش شاد 😞

میخای طلاق بگیری ؟آخه هرچی فکر میکنم خیلییی نامردی کرد من تاحالا ب کسی نگفتم طلاق بگیر ب توهم نمیگم خودت زندگیتو بهتر میدونی ولی آسون نبخشش با مادرت یا عمویی کسی ک دوستت داره خیر و صلاحتو میخاد مشورت کن 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔