من از سه شنبه هفته پیش متوجه شدم نامزدم داره بهم خیانت میکنه...این شخص اصلااا توی این دوسال گوشیش رو نمیداد به من،من اونروز به زور گوشیشو گرفتم و متوجه شدم که با خانم همکلاسیش حرف میزنه سریع گوشیو از دستم کشید...رفتم با مادرش صحبت کردم هر کاری کردم چون دوسش داشتم،به خوده اون دختره پیام دادم گفت که من نمیدونستم شما توی زندگیشی بعد فقط هم لاس زدن بوده یعنی رابطه ای که توش دیت داشته باشه این چیزا نبود... ولی خب اگر من نمیفهمیدم قطعا این چیزا ام اتفاق میفتاد دیگه...الان نمیدونم چکار کنم تا چهارشنبه بهش فرصت دادم یه کاری کنه...آبروش پیش همه رفته خیلی پشیمونه منم خیلی دوسش دارم ولی اصلااا هیچ جورخ دلم باهاش صاف نمیشه چیکار کنم به نظرتون؟؟؟؟
عزیزم کسی که توی نامزدی که هنوز همه هیجان ها تازه اس و برای هم تکراری نشدین زیرآبی میره ، احتمال تکرار این کارش توی زندگی هست.
دیگه خود دانی
❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
میخای طلاق بگیری ؟آخه هرچی فکر میکنم خیلییی نامردی کرد من تاحالا ب کسی نگفتم طلاق بگیر ب توهم نمیگم خودت زندگیتو بهتر میدونی ولی آسون نبخشش با مادرت یا عمویی کسی ک دوستت داره خیر و صلاحتو میخاد مشورت کن
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔