2821
2789
عنوان

مادرشوهر

1061 بازدید | 57 پست

دیروز زنگ زده ب شوهرم بیا بریم فرچه روغن بخرم با کاغذمخصوص سرخ کن.

خلاصه ماهم بیرون بودیم..خانمو بردیم..گرفت..پولشم شوهرم داد..

میدونین چیه خانما از فرصت طلبیش ادم بدش میاد..

پدرشوهرمم در قید حیات هست.

۱۶۰ تومن کاغذ روغنی شد با ۶۰ تومنم قلم

خو هرچی درست کنه واسه شما هم میاره دیگه

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از نظر من که هیچ اشکالی نداره. کلی اونا خرج همسرت کردن حالا همسرت بکنه

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

یعنی پسرش نمیتونه واسه مادرش 200 تومن خرج کن 

باید از شما اجازه بگیره؟ 

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

عیب نداره

خدا صد برابرشو بهتون میده

ما خیلی بیشتر از اینا خرج میکنیم حتی برادرشوهرام واقعا دیدم خدا خیلی بیشترشو میرسونه

من اوایل ناراحت میشدم وقتی با چشم خودم دیدم حقیقت اینه دیگه الان ناراحت نمیشم

اون که کار خودش می کنه شوهرتم که میخره توچرا اعصابت روبهم می‌ریزی، شوهرمن خرج خانوادش میده پدرشم زنده اس خواهرشم جدا شده اومده اونجا اما یه لحظه به این موضوع فکر نمی کنم بجاش برای خودم خرج می کنم زندگی می کنم وقتی میدونم حرفم بی تاثیر فقط روان‌خودم بهم میریزه