2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 57 پست
عزیزم شما همه چیو نمیدونی..اخه کار پدرشوهر و شوهرمم با هم هستن..شوهرم خیلی فداکاریا کرده براشون..یسر ...

خب عزیزم بازم پسرشون.. یه زمانی همین پدر مادر کلی زحمت همسرتو کشیده تا به این قد رسیده.. باید فداکاری کنه یانه.. خودت بچه نداری اینده مادر بشی همه اینارو درک میکنی.. دلتو صاف کن بسپار بخدا

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب میگم که همشو اول نگفتی همه روی پست اولت قضاوت کردن  حالا ناراحتی سر چیزای بزرگتر وجود داره ...

والله خیلی حرفا هستت‌بخام بنویسم باید طومار بنویسم..

ولی شوهرم خیلی فداکاریا کرده براشون‌.یه مسافرت نمیتونیم بریم..هی پدرمادرش پیگیرن..یه شال بخرم مادرشوهرم چشاش چهارتا میشه فرداش میره میخره..

الان برادرش ترکیه رفته پزشکی بخونه..میدونی مخارجش چقدره؟ از پول مغازه ..از اون پولی ک شوهرم زحمت کشیده میفرستن براش‌

پدرشوهرم حال و حوصلش کجا بود از صب تا شب این بدخت تو مغازه جون میکنه

همون برادرش منو میدید کو نشو میکرد سمتم

عیبی نداره عزیزم من پدرشوهرم زنده و سرحاله ولی هیجا با مادرشوهرم نمیره قبلا نزدیکش بودیم هفت روز هفته باید در اختیار خانم بودیم هرروز یه جا میخواست بره البته پول خریداش خودش میدادا الانم که دوریم بریم خونش همش میگه منو میبری فلان جا 

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم ❤️۱۴۰۴٫۰۸٫۰۸ رفتیم دکتر مامانی خدارو شکر خودم شرایطم خوب شده بود توهم خواب بودی پشت کرده بودی وزنتم شده ۱۰۸۴ گرم 🥰۱۴۰۴٫۰۸٫۱۵ وسایل سیسمونیتو خریدیم پسر قشنگم واسه تک تکشون کلی قربون صدقت رفتیم و تصورت کردیم 😍۱۴۰۴٫۰۸٫۲۲ رفتیم دکتر وزنت شده ۱۲۵۸ گرم پسر قشنگم دکتر غش کرد از خنده یه شکل عجیبی تو شکمم دراز کشیدی بابا میگه عین من بد خوابه 🤣۱۴۰۴٫۰۹٫۰۶ رفتیم دکتر مامان تپش قلبت خیلی پایین بود حسابی منو بابارو ترسوندی پسر قشنگم تا یه آبمیوه خوردم و خدارو شکر سرحال شدی😍۱۴۰۴٫۰۹٫۱۴امروز بابا سرش گذاشت رو شکمم یواش یواش باهات حرف میزد شروع کردی تکون خوردن مامانی بابا خیلی برامون زحمت میکشه دعا کن همیشه سلامت باشه و سایش بالاسرمون باشه ❤️۱۴۰۴/۰۹/۲۰ روز مادر رفتیم دکتر مامان قلبت خیلی ضعیف میزد کلی گریه کردم 🤕1404/10/26 کیسه آبم پاره شد و پسر قشنگم با وزن 2580به دنیا اومد و زندگیمون قشنگتر کرد

عزیزم من درکت میکنم ببین من مادرشوهرم دنیارو میخره ولی من یه جوراب بخرم چشماش چهارتا میشه تازه خودم حقوق دارم قرعه کشی با پول خودم میذارم به اسمم درمیاد میره شماره حساب پسرش میده به طرف که پول بزنه منو میکشه کنار میگه برنج نپز بفهمه به میوه علاقه دارم صدتا دلیل میاره که میوه خوب نیست یه پرده واسه خونم بخوام بخرم انقد کش میده تا دعوا شه سه ماه یه دفعه برم خونه مامانم داستان درست میکنه بخوام بگم طوماره یه میلیارد خرج برادرشوهرم کرد که مهاجرت کنه ولی واسه شوهر من کلا موقع رفتن سر زندگیمون سی تومن خرج کرد دوسال پیش به خدا کاراشون به هرکی میگم میگه چقد صبوری ولی من به عشق شوهرم میگم همه اینا فدای سرش خانوادش نمیتونه بکشه که

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم ❤️۱۴۰۴٫۰۸٫۰۸ رفتیم دکتر مامانی خدارو شکر خودم شرایطم خوب شده بود توهم خواب بودی پشت کرده بودی وزنتم شده ۱۰۸۴ گرم 🥰۱۴۰۴٫۰۸٫۱۵ وسایل سیسمونیتو خریدیم پسر قشنگم واسه تک تکشون کلی قربون صدقت رفتیم و تصورت کردیم 😍۱۴۰۴٫۰۸٫۲۲ رفتیم دکتر وزنت شده ۱۲۵۸ گرم پسر قشنگم دکتر غش کرد از خنده یه شکل عجیبی تو شکمم دراز کشیدی بابا میگه عین من بد خوابه 🤣۱۴۰۴٫۰۹٫۰۶ رفتیم دکتر مامان تپش قلبت خیلی پایین بود حسابی منو بابارو ترسوندی پسر قشنگم تا یه آبمیوه خوردم و خدارو شکر سرحال شدی😍۱۴۰۴٫۰۹٫۱۴امروز بابا سرش گذاشت رو شکمم یواش یواش باهات حرف میزد شروع کردی تکون خوردن مامانی بابا خیلی برامون زحمت میکشه دعا کن همیشه سلامت باشه و سایش بالاسرمون باشه ❤️۱۴۰۴/۰۹/۲۰ روز مادر رفتیم دکتر مامان قلبت خیلی ضعیف میزد کلی گریه کردم 🤕1404/10/26 کیسه آبم پاره شد و پسر قشنگم با وزن 2580به دنیا اومد و زندگیمون قشنگتر کرد

عزیزم من درکت میکنم ببین من مادرشوهرم دنیارو میخره ولی من یه جوراب بخرم چشماش چهارتا میشه تازه خودم ...

وای چقدر سخت عزیزم..

کاش همه چیو بهش نگید..پنهانی کاراتو بکن..

منم دیگه چیزی رو بهش نمیگم...

وای چقدر سخت عزیزم.. کاش همه چیو بهش نگید..پنهانی کاراتو بکن.. منم دیگه چیزی رو بهش نمیگم...

ببین انقد زرنگه یه جوراب جدید بپوشم میفهمه مثلا دنبال خونه بودیم گفت عکس خونه که دیدین نشون بده نشونش دادیم سریع متوجه شد پرده میخواد خونه رفت پرده ده سال پیشش اورد به شوهرم میگفت حق نداری بخری پرده الان ده ملیون پولش همینو ببر مثلا زنگ بزنه ببینه بیرونیم میفهمه تایم ناهار امکان داره بیرون ناهار بخوریم صدبار زنگ میژنه میگه بیزون غذا نخورینا بیاین خودم یه چیزی درست میکنم حالا الان خونم ازشدور کردم کلا همه چیمون قایم میکنیم شوهرم میگه تخم مرغم واسه خونه میخرم بهش نگو

ببین انقد زرنگه یه جوراب جدید بپوشم میفهمه مثلا دنبال خونه بودیم گفت عکس خونه که دیدین نشون بده نشون ...

وای رسما عاصی کرده شمارو..

برا ما هم مخالفه غذاخوردن بیرونه..

ما هم ۹۹ درصد چیزامونو قایم میکنیم ازش..

ولی خب برا خونه چیزی خریدنی میبینی میاد خونه میبینه.

راسی بالاخره چیکار کردی پرده خودتون خریدید؟

ببین انقد زرنگه یه جوراب جدید بپوشم میفهمه مثلا دنبال خونه بودیم گفت عکس خونه که دیدین نشون بده نشون ...

مادرشوهر توهم عین من رو مخه.

حالا یه چیزییییی برادرشوهرمو فرستادن ترکیه پزشکی بخونه..کلی پول میفرستن براش..

اون قراره دکتر بشه.سختیشو من میکشم..خیلی چیزا دلم میخاد بخرم..ولی شوهرم پول نداره

مادرشوهر توهم عین من رو مخه. حالا یه چیزییییی برادرشوهرمو فرستادن ترکیه پزشکی بخونه..کلی پول میفرست ...

اره مادرشوهر منم همینه خیلیم زرنگه زود متوجه میشه چیزی بگیریم اره با دعوا خریدیم اینم بگم دید حریف شوهرم نمیشه تا بازار باهامون اومد که منصرفش کنه برادرشوهر منم فرستادنش امریکا دکتر شه ولی خب هزینش خودشون دادن ولی مثلا من گفتم دویست ملیون کم داریم وگرنه میتونستیم یه خونه خام بخریم بروی خودشون نیاوردن گفتن ایشالله میخرین من ازشون هیچ توقعی ندارم ولی میگم لااقل دخالتم نکنن یه بار رفتم خونه مامانم بعد سه ماه چندروز موندیم اون موقع شوهرم بیکار بود میرفت اسنپ وقتی برگشتیم گوشی خودم و شوهرم باهم خراب شد شوهرم از سرناچاری یواشکی پونصد از مامانش قرض کرد گوشیش درست کنه کار کنه پسش بده فرداش مادرشوهرم زنگ زد بهم منو شست پهن کرد بشین خونت هیجا نرو پسزم کار کنه منم شوهرم مجبور کردم پولش پس بده یا مثلا یکی بهمون کادو داد چون شماره کارت مارو نداشت زد به کارت مادرشوهرم مام بی پول بودیم شوهرم هرکار کرد مامانش پول نداد گفت شما ولخرجین هروقت خواستین واسه خونه مبل بخرین میدم بهتون پول بعد من اپاندیسم درد گرفت نصفه شب رفتیم پول ازش گرفتیم بعد رفتیم بیمارستان اینا یه صدم کاراشها