مادرشه. دنیا رو بریزه به پاش کاری نکرده چون جوونیشو ریخته به پای این شوهری ک نشستی بغل دستش چی میشه مگه؟؟؟ اینم برا جوونترا اگر این روابط ساده خانوادگی براتون منطقی نیست این همه جوون آقا و رشید ک توی بهزیستی بزرگ شدن به هر دلیل برید با اونها ازدواج کنید
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
اخه کلا خودش خیلی گدا بازی درمیاره..بارها من از پول تو جیبیم برا خونه خرج کردم
اینطوری باعث میشه شوهرت دور ازچشم شما براش خرج کنه بعد اونوقت نمیدونی چقدر خرج کرده اینطور مواقع با این هزینه ناچیز اعتراضتو نشون نده من حتی این مقدار هزینه کنم مادرشوهرم پسم بده من نمیگیرم ازش بارها بیرون بودم گفته فلان چیز بخر اومدم پولشو نگرفتم به هر حال غریبه ک نیستن
بالاخره باید متوجه بشه کارش اشتباهه اگه روند زندگیش همین باشه هم خودش آسیب میبینه هم روابط خانوادگیش ...
عزیزم شما همه چیو نمیدونی..اخه کار پدرشوهر و شوهرمم با هم هستن..شوهرم خیلی فداکاریا کرده براشون..یسری سه تا ماشین خرید جمعا ۵۰۰ میلیون سود کرد پدرشوهرمم..همش بخاطر شوهرم اگه شوهرم نبود پدرش الانم اجاره نشین بود..
چقدر همه حمله کردن به اسی بنده خدا یه دردودلی کرد حالا
امده درد و دل کرد ماهم فهموندیم رفتارش درست نیست.. خدایی یه قرون پسر برا مادرش خرج میکنه.. حقشه چرا باید برای اموال همسر تعیین تکلیف کرد وقتی خودش زحمت کشیده.. تا حدی.. من همسرم برا خانواده اش میوه خوراکی هرچی از دستش بر میاد میخره منم کاری ندا م چون به خودم و زندگیم بر میگرده خدا میبینه. همچنین برا خانواده منم خرج میکنه. ولی بعضیا خیلی چشم تنگ هستن
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻