2777
2789

پسرم ۲سالشه ازبدو تولد دائم شبا توخواب پامیشد و ساعتعا منو مک میزد 

دکتر زیاد بزدم میگفتن چون توی طول روز مشکلی نداره و وزن گیزیشم خوبه و.. هیچیش نیست

من ۲سال تمام با این شرایط دست وپنجه نرم کردم البته چندبار دروی رفلاکس ساشه امپرازول دادن که اثرنمیذاشت

تااینکه ۲سالش شذ از شیرگرفتمش و این شروع ماجرا بود

بچه دیگه شیری نبود ک توخواب باهاش خودشو اروم کنه مک بزنه تا رفلاکسش اذیت نکنه شبا توخواب زجه شدید درحدی ک توی پتو میپیچوندیم سریع میبردیم باماشین دورش میدادیم یکمی بهتر میشد

اینجا مجددا دکتر براش امپرازول ودوپریدون نوشت  ک یه هفته ده روزی اثرداشت و بعد بی اثرشد وعلائم وگریه ها برگشت

بردم تهران همین بعد تعطیلات عید؛ دکتر قرص نکسیوم داد و باکلوفن و تست حساسیت غذاییم نشون داد ب شیر و گوشت گاو وگوساله و گوجه و ززده تخم مرغ حساسیت داره خب منم طبق دستور پزشک ندادم

بچم برای اولین بار توی عمرش ۲هفته تموم راحتتتتتت میخوابید با اینکه وزن گیریش خوبه ولی صورتش تپل شد خیلی خوب شده بود که الان میبینم ۴.۵ روزه دوباره داره علائمش بزمیگزده انگار ایناهم بی اثرشدن...😭😭😭

مولانا شمس را گفت:پس زخم هامان چه؟  و شمس پاسخ داد: نور از محل آنهاست که وارد میشود...

حساسیت غذایی جدید بروز داده..دقت کن از کی شروع شده و اون روز چیا خورده

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»

شاید ۴۰ تا دکتربزدم ولی درتعجبم چرا یه نفرتاحالا براش سونوگرافی ننوشته؟ البته توی ۱۰ماهگی سونو شکمی داد سالم بود. ولی عکس رنگی سونوگرافی هیچی بزاش نمینویسن نمیدونم چرا میگن رفلاکسه حساسیته یا هرچیزی.

دیگه نمیدونم دست به دامن کدوم‌دکتر‌بشم

خسته‌شدم بخدا الان بازم پاشد گریع کرد منم باهاش زار زدم

مولانا شمس را گفت:پس زخم هامان چه؟  و شمس پاسخ داد: نور از محل آنهاست که وارد میشود...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حساسیت غذایی جدید بروز داده..دقت کن از کی شروع شده و اون روز چیا خورده

یعنی میشه چیز جدید بخوره حساسیت بگیره؟ 

من آزمایششو هنوز ۱ماه نشده ک دادم ب کل موادغذایی سنجیدن و فقط همین ۴تارو گفتن خساسیت داره.

دکتر گوارش خوب سراغ دارید سمت تهران یا نهایتش شیراز؟ 

منم هر دو بچم ریفلاکسی بودن..ینی برا هرکدوم من دو سال تموم یه عااااالمه پرهیز غذایی داشتم

دختر من الان خوب شده ولی باز بهش گوشت گاو نمیدم..میترسم

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»
حق داری.من نوزاد ۸ ماهم اینطوریه .با داروی معده شبا همش چسبیده به منه.خواب راحت نه اون داره نه من.هم ...

از من به تو نصیحت تا سنش کمه هرطور میتونی درمانش کن وگرنه میگذره‌بدترم میشه من اصلا قبول ندارم ک میگن بزرگ شن خوب میشن ماال من ک نشد

منم هر دو بچم ریفلاکسی بودن..ینی برا هرکدوم من دو سال تموم یه عااااالمه پرهیز غذایی داشتم دختر من ا ...

پیش کدوم دکتر‌بردی؟ چ داروهایی میدادی؟ 

سونو یا عکس رنگی گرفتی که میگی رقلاکسی بودن؟

من تهران نیستم رشت هستم..دکتر خوبی داشت..شهره ملک نژاد

حساسیتش ممکنه ب چیزای جزیی مث ادویه و ... باشه

من تهران نیستم رشت هستم..دکتر خوبی داشت..شهره ملک نژاد حساسیتش ممکنه ب ویزای جزیی مث ادویه و ... با ...

خب اینارو ازکجا بفهمم؟ بخدا دیگه‌بریدم .

اگر‌دکتر‌خوب گوارش اطفال سراغ دارید که تا بگی سلام نگه آندوسکپی ممنون میشم معرفی کنید

پسر منم تا ۵ سالگی همین بود شبا ساعت به ساعت با جیغ از خواب می پرید و گریه می کرد و ناله هر جور دکتر بگی بردم تا اینکه بردمش یه دکتر کودکان که می گفتن متخصص خواب کودکه و قرص ملاتونین داد ۳ ماه هرشب یکی ۳ ماه یک شب درمیون ۳ ماه دوشب درمیون ۳ ماه ۳ شب درمیون بعدم هفته ای یکی و بعد قطع کرد 

ولی از همون شب اول آب بود روی آتیش

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
خب اینارو ازکجا بفهمم؟ بخدا دیگه‌بریدم .

باید حواست باشه ک‌چی‌میخوره..و چی حالشو بد میکنه..علائم اولیه ش عذر میخوام اما بوی بد مدفوع و  نوع دفعش میتونه باشه

مثلا یهو بعد یک وعده شل شه معدش..یا بوی‌دهنش

پسر منم تا ۵ سالگی همین بود شبا ساعت به ساعت با جیغ از خواب می پرید و گریه می کرد و ناله هر جور دکتر ...

جدی؟ 

شما شک به رفلاکس نداشتید؟ 

منم گاهی میگم نکنه اصلا رفلاکس نیست

بعد ایندفعه میگم پس چرا داروها ۲هفتع اول اثردارن سرش..