من اگه پسری انداخته باشه خوشم میاد🥺😍 البته که من مجردم و مادر نیستم اما خب نظر خودمو گفتم
درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم. قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀 با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗 فوتبال واسه ما یعنی زندگی esteghlal&real madrid Hala madrid
پسرم ۱۳ سالشه از وقتی دیدی رونالدو گوشواره انداخته گفت میخوام رفتم براش از این گیره ای ها خریدم یکبا ...
مگه حنا رنگش نارنجی مایل به قهوه ای نمیشه؟؟
پس چجوری براش زدین؟
با حنا مشکی؟
درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم. قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀 با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗 فوتبال واسه ما یعنی زندگی esteghlal&real madrid Hala madrid
نه حالا اینکه اگه تو اینستا نگاه کنی الان خارج پسر دختر نداره این چیز، ولی به نظر من مرد باید واقعا سنگین باشه حالا زنجیر عب نداره ولی گوشواره دیگه خیلی سبکه مخصوصا اگه اویزون باشه
واَلله به نظر خودم درست نیست یه فرقی بین دخترو پسر هست گوشواره هیچ پسری رو خوشتیپ نمیکنه فقط ببخشی ب ...
اینهمه تفاوت تو دختر و پسر هست حالا شما به گوشواره انداختن گیر دادی
نکه دیگه بیان گوشوار طلا و نگین دار بندازن مثلا در حد یه حلقه کوچیک