2777
2789
عنوان

گوشواره انداختن پسرها

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اگه پسری انداخته باشه خوشم میاد🥺😍 البته که من مجردم و مادر نیستم اما خب نظر خودمو گفتم

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

پسرم ۱۳ سالشه از وقتی دیدی رونالدو گوشواره انداخته گفت میخوام رفتم براش از این گیره ای ها خریدم یکبار انداخت بعدش خودش گذاشت کنار 

تتو هم موقت بردم با حنا براش زدم بعدش دیگه خودش نخواست 

پسرم ۱۳ سالشه از وقتی دیدی رونالدو گوشواره انداخته گفت میخوام رفتم براش از این گیره ای ها خریدم یکبا ...

مگه حنا رنگش نارنجی مایل به قهوه ای نمیشه؟؟

پس چجوری براش زدین؟

با حنا مشکی؟

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

من مخالف صد درصد 

یعنی چی این جینکولک بازی ها اقایون باید مردونه پوشش داشته باشند 

من پسرم طوری بار میارم که سمت این خونوک بازی ها نره 

هر چند که هر کی دوست داره بندازه پسر من بخواد هم اجازه نداره یکی تتو یکی گوشواره 

دختر خانوم نازن😂

نه حالا اینکه اگه تو اینستا نگاه کنی الان خارج پسر دختر نداره این چیز، ولی به نظر من مرد باید واقعا سنگین باشه حالا زنجیر عب نداره ولی گوشواره دیگه خیلی سبکه مخصوصا اگه اویزون باشه

واَلله به نظر خودم درست نیست یه فرقی بین دخترو پسر هست گوشواره هیچ پسری رو خوشتیپ نمیکنه فقط ببخشی ب ...

اینهمه تفاوت تو دختر و پسر هست حالا شما به گوشواره انداختن گیر دادی

واَلله به نظر خودم درست نیست یه فرقی بین دخترو پسر هست گوشواره هیچ پسری رو خوشتیپ نمیکنه فقط ببخشی ب ...

خوب فرقش چرا فقط. باید. گوشواره باشه. خوب. لباس هم. می‌تونه. باشه. اندام. جنسی. هم. هست. و خیلی. چیزهای. دیگه. چه. طور. آقایون. انگشتر. میاندارن. گردنبند. و حتی. دستبند.  اشکال. نداره فقط. گوشواره. بد. میشن. خوب. اگه. بد هست. اون. ها. هم. باید. بد. باشن  و اگه. گوشواره. بده برای. خانم ها. هم. باید. بد باشه. نه. این. دلیل.نمیشه. منطقی. باشه. که. فرق. بین. دختر و پسر. باشه. این. نوع. زیور آلات 

البته گوشواره های پسرا با دخترا فرق میکنه

نکه دیگه بیان گوشوار طلا و نگین دار بندازن مثلا در حد یه حلقه کوچیک