2777
2789
عنوان

میشه بیاید؟😔

597 بازدید | 36 پست

سلام،دختر من وخواهرشوهرم 6 ماه باهم فاصله دارن،پدرشوهرم خیلی تابلو بچه خواهرشوهرم ک اسمش یگانس و بیش تر دوس داره،مثلا ی باریگانه دست دخترم وگازگرفته بود پدرشوهرم گف این کاراچیه ک دستتون و میکنین دهن هم اگه دندونش میشکست چی!یادخترم همش میخواد خودشو شیرین کنه واسه پدرشوهرم هی میرا دور و ورش و...ولی اون زیاد محل نمیده وهمشم ازدخترخواهرشوهرم تعریف میکنه،دختر من نزدیک ۲ سالشع اونم 6 ماه کوچیک تر-دیشبم توگروه خونواده شوهرم پسرخاله شوهرم گف مایگانه روبیش تردوس داریم منم گفتم اصلا واسم مهم نیس و لفت دادم ازگروه،ولی انقد ناراحت شدم م گریم گرف و هنوزم عمیقاناراحتم،ب نظرتون چیکارکنم چطوری خودم واروم کنم و واسم مهم نباشه،درضمن دختر مگ از لحاظ ادب و تیپ ازاون بهتره فقط اون سفید و چش رنگیه دختر من سبزه😔

معتاد به اینترنت مجرم نیست... تنـــهاســت...!!!

اونا شعور خودشون رو نشون دادن شما چرا باید برای بیشعوری دیگران ناراحت باشین؟؟

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پدرشوهرتون خیلی سطحی نگر ه...اما بذار اونا انتخاب کنند کیو بیشتر دوست دارند.عوضش به دخترت دوبرابر عشق بده به جای پدربزرگش...اینارم به دخترت هیچ وقت نگو وقتی بزرگ شد عزیزم..

❤«بعضی ها هرجا ک میرند موجب شادی میشند/دیگران هروقت ک برند!/❤

چی بگم والا ولی معمولا نوه پسر عزیز تره من خودم مادر شوهر و پدر سوهرم خیلی وابسته بچمن ودایم دستشونه

عزیزم احتمالا بهت حسادت میکنن چون حتی اگه اون بچه قشنگترم باشه و خواستنی تر حق ندارن اینجوری دلتو بشکنن 

ولی تو سعی کن برا مهم نباشه خودتو بچتو سرگرم کن مهم اینه خودتون دوسش دارین 

شوهرت چیزی نمیگه؟

تو برای من فرق داری با همه دنیا ومن عاشق این حس تبعیضم💏

'چه بي ادب   

شما بايد اولن خودت بچه ت رو بسيار دوست داشته باشي 

وبعدش هم سعي كني اعتماد به نفس و عزت نفس دخترت رو بالا نگه داري ... 

هيچ وقت از اين حرفا پيش دخترت نزن كه دوستش ندارن و...

عزیزم همیشه میگن نو که بیاد به بازار کهنه میشه دل آزار

البته دور از جون

توجه نکن الان اون سنش کمه مورد توجه قرار میگیره

بذار سنشون بره بالا با هم دوست میشن از این چیزها خبری نمیشه

اکنون دو قلب دارم، هرکدام را بگیری، جانم می رود.

من باخواهرشوهرم مشکلی ندارم دخترشم دوس دارم وهمیشه بهش محبت میکنم ولی رفتارای اطرافیان ب شطت ازارم میده

معتاد به اینترنت مجرم نیست... تنـــهاســت...!!!

برن به درک کسایی که بچه ها رو الکی آزار میدن، محلشون نده، و بگو جایی که بچه ام راحت نیست منم راحت نیستم و نرو یه مدت، از بچه ات حمایت کن که مسیولیت ش باهاته، سعی کن به بچه ات یه سری توانایی و کارای خاص یاد بدی تا به مرور از اون یکی سر تر باشه

من که هنوز بچم بدنیا نیومده خواهرشوهر کوچیکم میگه همه بچه های سال95به بالا احمقن به جز بچه خواهرم گف بچه شما هم احمقه .من بچتونو دوست ندارم.منم گفتم اصلا مهم نیس دوستش نداری انقدر هستن دوسش داشته باشن که به دوست داشتن تو نیاز نداشته باشه

بعدش هم دنيا انقدر بازي داره 

يه خانواده اي رو مي شناختم 3 تا دختر داشت عين ماه ... چشمهاي رنگي قد بلند پوست صاف و زيبا ... همشون از فرط خواستگار 16-17 سالگي ازدواج كردن . متاسفانه ازدواجهايي نه چندان خوب

عموي همين بچه ها 2 تا دختر سبزه و مشكي داشت . همه دانشگاه رفتن . الان مهندس و تحصيل كرده ... با استقلال مالي و كار خوب و ازدواج خوب ....

برن به درک کسایی که بچه ها رو الکی آزار میدن، محلشون نده، و بگو جایی که بچه ام راحت نیست منم راحت نی ...

منم موافقم. بهترين شيوه مبارزه با بدخواها پيشرفته... 

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی