2777
2789
عنوان

میشه بیاید؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 36 پست

برادرشوهرم عکس دخترمنو گذاشته بود پروفایلش بعدپسرخالش گف عکسای پروفایلت لایک مخصوصا اولی،اولی مذهبی بود،بعد من ب شوخی گفتم مخصوصا اخریش،اونم گف ولی ما شماره ۱۲ ک یگانه بود و بیش تردوس داریم

معتاد به اینترنت مجرم نیست... تنـــهاســت...!!!

چقد سطحی نگر هستن 😶😶😶

بهتره کمتر خونه پدرشوهرتون برید یا زمانی برید که دوتابچه باهم نباشن .اینجوری اعصاب خودتونم راحت تره .سعی کنید به این حرفا و کارها اهمیت ندید و به قول معروف خودتون با دخترتون حال کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سطح شعور خانواده همسرت خیلی پایینه.چون اگر هم اون بچه رو ببشتر دوست دارن نباید به روی خودشون بیارن..گروههای فامیلی همسر هم خیلی چیز بیخودیه..دیگه عضو نشی

هرکه در عشق سر از قله برآرد هنر است همه تا دامنه‌ی کوه تحمل دارند!
برادرشوهرم عکس دخترمنو گذاشته بود پروفایلش بعدپسرخالش گف عکسای پروفایلت لایک مخصوصا اولی،اولی مذهبی ...

شما اصن نباید نقطه ضعف نشون بدی مقابل این ادم .هرچی بیشتر واکنش نشون بدی بیشتر چرت و پرت میگه.

خونواده شوهرمن کلا محبتشونو نشون نمیدن ازاونایی نیستن ک ب نوشون محبت کنن،ازطرفی چون وضع ما از خواهرشوهرم اینابهتره اونا واسه بچه اون هی لباس میخرن یا بیمش کردن خودشون من ناراحت نمیشم میگم اشکال نداره اوناندارن،ولی پدرشوهرم خونه ما هم ک میاد همش از یگانه تعریف میکنه و شیرین کاریای بچه منواصلا نمیبینه درصورتی ک یگانه هم خیلی شره هم کثیف کاری زیاد درمیاره بازدختر من اروم تره و باادب و تمیز،ولی بازم...

فاطمه جان من کاملا درکت میکنم هرچیم بگیم مهم نیس ولی ادم ناراحت میشه خب،من الان این پسرخاله شوهرم ک جوونه و سن بالام نیس اصن واسم مهم نیس هیچکی ادم حسابش نمیکنه ولی این و ک گف اصن حالم بدشد ضربان قلبم رف بالا،دست خودم نبود 

ب شوهرم گفتم یا جوابشو بده یاخودتم ازگروه بیابیرون اونم گف من قاطی بچه بازیای شمانمیشم گفتم ک بااینا شوخی نکن و محلشون نده الانم ب درک ک اونو بیش تردوس داره مگه اون ادمه ک بخوای ناراحت شی

ببخشیداا، آخه آدمم اینقدر احمق و سنگدل؟! 

چطور دلشون میاد تبعیض قائل بشن. اونا سطح شعورشون مشخصه خیلی پایینه. ربطی به سفید و سبزه بودن بچتنون نداره. 

بچه نعمت خداست. این دیگه چه صیغه ایه! ... 

خودتو ناراحت نکن. کمتر باهاشون رفت و آمدکن. اعتماد به نفس خودتو دخترتو بالا ببر. 

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

ب شوهرم گفتم یا جوابشو بده یاخودتم ازگروه بیابیرون اونم گف من قاطی بچه بازیای شمانمیشم گفتم ک بااینا ...

مطمئن باشه همسرتون هم ناراحته، اما نه اندازه شما. دل مادر فرق میکنه... 

چون خانواده اش هستن، نمیدونه چی بگه. با هر چی آدم نفهم، که به روحیه دخترت آسیب میزنه کات کن

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

عزیزم جایی ک باعث میش دخترت تحقیر بش حالا ب هردلیلی نبرش ک اعتماد ب نفسش پایین نیاد اون بااینک بچه اس امامطمئن باش بیشتر از تو این چیزارو درک میکنه دخترتو پیش خانواده ی شوهرت نبر اگ اعتراض کردن خیلی واضح دلیلشو بگو بگو شمابین بچه ها فرق میزارید من نمیخوام بچم لطمه روحی ببینه.. یه مدت ک نبیننش خودشونو جمع وجور میکنن