2777
2789
عنوان

جز مدرسه و خونه جایی نمیرم

718 بازدید | 95 پست

۱۷ سالمه همه با دوستاشون میرن بیرون من نه دوستی دارم نه تفریحی عادیه به نظرتون؟؟ درسم خوبه ولی مدرسمون خیلی آشغاله تو مدرسه هم هیچ دوستی ندارم اونجا جهنمه کسیم باهام خوب نیست میگذرونم خونه هم میام که کسی نیست خوابم همش یا درس میخونم یا سرم تو گوشیه تفریحم همینه 

اضطراب اجتماعی شدید دارم چون خیلی وقته جایی نرفتم حداقل بدون پدر مادر تو اجتماع رفتن برام مثل یه عذاب شده 

به نظرتون بخاطر همین میتونه باشه؟؟ حس افسردگی هم دارم 

یا نه کلا هم سن های من نمیتونن برن جایی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانا ادمای بدی ان؟ سوال شد برام فقط با همضن اینطور نیستن؟یا مامان من بده؟ 

هعیی...سوال منم هست..

چند سالته؟؟ منم مامانم خیلی گیر میده بهم بیشتر بابام 

بپیچون

وقتی که میرن بیرون نرو 

بعدش خودت برو عشق حال

الان مشکلت اینه بعدن خیلی بدتر میشی

من تو ارتباط گرفتن خیلی خوبم و میتونم سریع اوکی شم ولی متاسفانه اضطراب اجتماعی دارم

مطمئن باش وقتی بپیچونی و عشق و حالتو کنی

تهش دوتا فوش و کتکه

ولی لذنتو میبری از زندگی

بخاطر مشکلاتی که گفتی هست ! تک فرزندی ؟

خیر تک فرزند نیستم اتفاقا یه برادرم هم سن و سال خودم دارم ولی اون بعد مدرسه با کلی از دوستاش صبح تا شب بیرونه کاریشم ندارن فقط بهش چند تا تذکر میدن من نمیتونم برم بیرون 

و اینکه جای عجیبش اینجاست مامانم نمیذاره با برادرم سر و کله بزنم میگه دیگه بزرگ شدین ول کنین همو 

من قبلا ارزوم مدرسه رفتن بود که از دست خونه خلاص شم پنجشنبه جمعه ها عزا می گرفتم اما الان از اونجا هم دلم شکسته

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

من قبلا ارزوم مدرسه رفتن بود که از دست خونه خلاص شم پنجشنبه جمعه ها عزا می گرفتم اما الان از اونجا ه ...

من که خیلی مشکلات زیادی دارم تو مدرسه همه به چشم یه آدم عادی نمیبینمم چون اصلا صحبت نمی‌کنم نمیتونم کلا