2777
2789
عنوان

خانما ازتون مشورت میخوام

167 بازدید | 21 پست

من دیروز با همسرم بحثم شد سر مادرشوهرم بحثم شد سر اینکه رفتم نونوایی اومدم با پسرم در زدیم ولی مادرشوهرم درو واسمون باز نکرد منم کلیدو فراموش کرده بودم با خودم ببرم بامادرشوهرم قهرم واقعا از رفتارات مادرشوهرم خستم پشت سرم برگشته پیش خواهر شوهرم گف عروسم دیوانس فلان با گوش خودم شنفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=336180073]خب عکس العمل شوهرت چی بوددر روت بارنکردن[/QUOTEاخه جالبش اینجاس از اونور خواهر شوهرم اومد گف مامان خونه نیس بیرون موندی گف نمیدونم والا من بیرون رفتی خونه بود بد خواهر شوهرم رف در زد صدا کرد د و واسه اون باز کرد

[QUOTE=336180073]خب عکس العمل شوهرت چی بوددر روت بارنکردن[/QUOTEاخه جالبش اینجاس از اونور خواهر شوهر ...

شوهرم میگه شاید نشکفته گفتم چطور خواهر در زد شنفت من زدم نشنفت اونم من اون همه در زدم

[QUOTE=336180073]خب عکس العمل شوهرت چی بوددر روت بارنکردن[/QUOTEاخه جالبش اینجاس از اونور خواهر شوهر ...

بنظرت امروز یه یاد داشت واسه شوهرم بزارم برم خونه مادرم ببینم چ میکنه دیشب سعی نکرد یخورده منو آروم کنه

با خواهر شوهرت رابطه ات رو صمیمی کن ،بزار اون ازت پیش مادرش دفاع کنه این طوری هم  بین تو و شوهر ...

عزیزم رابطم با خواهر شوهرم خوبه ولی یه بار ک سر پولمون با مادرشوهرم بحثم شد خواهر شوهرم از مادر شوهرم بدتر دوماه باهام صحبت نکرد

خب بنظرت الان برم خونه مامانم شوهرم یخورده بهم فک میکنه تلاش میکنه

از بابات حرف‌شنوی داره؟به بابات بگو زنگ بزنه بره پیشش باهاش حرف بزنه بگه ما نمیدونستیم مادرت رسم امانتداری بلد نیست. وگرنه سی سالش نمیذاشتیم دخترمون بیاد اونجا زندگی کنه نمیشه که همیشه دل‌بچه من بخاطر رفتارای بچه گانه مادرت خون باشه شمام هیچی نگی اون خونه رو بده اجاره برو یجا هم قیمتش اجاره کن از در دعوا وارد نشو اول مردا‌باید شرمنده شن به بابات بگو جوری حرف‌بزنه که شوهرت رو ببره بالا ولی همزمان شرمندش کنه اینجوری بهتر جواب میگیری