1363elsa مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 14297 عنوان کیا پدرشون رو از دست دادن بیایید😭😭😭 343 بازدید | 20 پست چطور با مرگ تدریجی پدرم کنار بیامداره ذره ذره مثل شمع جلوی چشمم آب میشهدارم از غصه میترکمپدرتون چطور آسمونی شد؟روزای آخر چه کارایی براش کردید ؟ از چی باهاش حرف زدید؟ سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام 1403/02/02 | 09:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چاوجوانگمممم عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 6775 پدرم ناگهانی رفت !بهتر میشی با گذر زمان من انقد کف خونه نشستم و خودمو زدم که بدنم زخم شد ولی بهتر میشی . عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .
آلبالو_خشک عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 5304 ۴سال میشههنوزم نتونستم کنار بیام با نبودش:)حتی نمیتونم ب کسی بگم فوت شده چون خودم هنوز قبول نکردم:) اَزجآنگَرخُوشتَربآشَد،طُآنی...🕊❤️A
1363elsa مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 14297 پدرم ناگهانی رفت ! بهتر میشی با گذر زمان من انقد کف خونه نشستم و خودمو زدم که بدنم زخم شد&nb ... ایکاش مال منم یه دفعه میشددارم میسوزمذره ذره آب شدهبابای قشنگ قد بلند چارشونه من شده پوست استخون سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
مستانه1989 عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 10649 کلا از وقتی بیمار شد تا فوت کرد دو ماه کشید، ما منتظر درمان و معالجه بودیم اما... روزای آخر تو آی سی یو و حالت کما بود هییییچچچ کاری براش نکردیم یعنی نمیشد نمیتونستیم😭😭😭😭😭 چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃
1363elsa مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 14297 ۴سال میشه هنوزم نتونستم کنار بیام با نبودش:)حتی نمیتونم ب کسی بگم فوت شده چون خودم هنوز قبول نکردم: ... چقدررررررر سخته😭😭😭😭کاش حداقل اینجوری ضعیف نمیشددلم کبابها براش سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
f563 عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 827 خیلی سخته من کرونا بابامگرف ازش دوربودم بخاطر آسم که خودم داشتم نمیتونسم برم شهزمون پیشش دیگه ی روز به سرم زدگفتم هرجوری میرمپیشش بچه ها برداشتم ورفتم توراه دیدم هی به داداشم زنگ میزنن هی ی حرفایی داداشم میزنه بابا کلیه اش درد داره باید برای هرچیزی خودمون اماده کنیم دیدم توموبایلم گروهاق فامیلی چندتا مسیج اومده ولی سریع پاک شده هی تودلممیگفتم نکنه بابا چیزی شده میترسیدم به زبون بیارم ی دفعه به داداشمگفتم بابا رفته دیدم داداشم وسط بیابون ماشین گذاشت شروع کرد به فریاد وگریه وحسرتی که به دلم موند وندیدمش دوماه ی هفته قبلش هی زنگمیزدبابا بیا دلم براا تنگهمیگفتم بابا کروناهس میترسم بیامناقل باشمبگیری
یردنسکا۷ عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 2863 ۱۸ ساله پدرم فوت شدن،دبیرستان بودم این اتفاق تلخ افتاد بیمارشدن دوماه زمین گیر شد،هرچی بهش میگفتم آقا جون بخند اصلا نمیخندید بعد فوتش هرشب خوبشو میدیدم که دارم برام ازته دل میخنده،،خیلی جاها نبودشو احساس کردم همش دلم میخواست بابا داشته باشم
زهرا۱۳۴۵ عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 3758 سوختم بعد از پدرم خیلی دوسش دارم یک هفته اقبل فوتش زنگ زد بابا بیا ببینمت وقتی رفتم نگام نمیکرد حسم میگفت میخواهد دل بکند گفت بابا منتظرم مرگم فرا برسه خیلی دوستم داشت بین بچه هاش عکسش به دیوار خونه ام هست داره لبخند میزنه
1363elsa مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 14297 کلا از وقتی بیمار شد تا فوت کرد دو ماه کشید، ما منتظر درمان و معالجه بودیم اما... روزای آخر تو آی سی ... من دو ماهه دارم زجر کشیدنش رو میبینممثل بچه ها شدهبمیرم براش😭😭😭 سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
یردنسکا۷ عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 2863 خیلی سخته من کرونا بابامگرف ازش دوربودم بخاطر آسم که خودم داشتم نمیتونسم برم شهزمون پیشش دیگه ی روز ... 😭😭😭😭😭😭
چاوجوانگمممم عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 6775 ایکاش مال منم یه دفعه میشد دارم میسوزم ذره ذره آب شده بابای قشنگ قد بلند چارشونه من شده پوست استخ ... عزیزه دلم 😪😪😪مام پدرمون گویا مریض بوده به ما نمیگفت هر روز لاغر تر میشد عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .
مستانه1989 عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 10649 من دو ماهه دارم زجر کشیدنش رو میبینم مثل بچه ها شده بمیرم براش😭😭😭 دقییییقا پدر منم از درد نمیتونست بایسته، چهار دست و پا میرفت😣😣😣 چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃
1363elsa مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 14297 خیلی سخته من کرونا بابامگرف ازش دوربودم بخاطر آسم که خودم داشتم نمیتونسم برم شهزمون پیشش دیگه ی روز ... بمیرم برا دلتکاش میرفتی سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
1363elsa مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 14297 سوختم بعد از پدرم خیلی دوسش دارم یک هفته اقبل فوتش زنگ زد بابا بیا ببینمت وقتی رفتم نگ ... روزای آخر براش چکارایی کردی؟ از چیا باهش حرف زدی؟ سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام