2777
2789
عنوان

خیانت بعد 25 ساله بابام به مامانم ...

575 بازدید | 31 پست

واقعا فاز بابامو نمیدونم😂😂

مامانم خوشگل ، خیلی سفید ، موهای اصلش طلایی ، لباش بدون آرایش قرمز ، خوش اخلاق ، مهربون ، بامزه ، لپاش قرمز ، پاک و ساده ، آرایش نمیکنه یه زن همه چی تمومه

انوقت بابام برداشته یه زن سیاه ، به شدت زشت ، جوش جوشی ، دماغش از کوه اورست بلند تره ، ریخت و قیافش حال بهم زن ، بخدا مسخره نمیکنما واقعا این شکلی بود حتی یه درصد زیبایی نداشت باهاش به مامانم خیانت کنه ......

آخه پدر من عزیز من ناموصن فازت چی بودد ها فازت چی بود ؟؟؟؟؟؟؟ 

همون زن سیاه برگشت به بابام گفت باید تمام مال و اموالتو بنامم بزنی مگه نه من دیگه باهات نیستم بابامم متاسفانه سکته ناگهانی کرد و فوت شد :»»»

گاهی وقتا خندم میگیره 😂😂 بالا سر مزار بابام هروز میرم میگم چطور تونستی مامانمو که زیباییش حد نداشت اخلاقش حد نداشت رو به یه خر سیاه که شبیه خر شرک بود رو ترجیح بدی ....؟؟! 

حتما باید میمردی ؟ حتما باید پوستت شبیه گچ میشد تا میفهمیدی ؟ حتما باید لای پارچه سفیدت میکردن تا حقیقتو درک کنی ؟ ...‌.

چرا 25 سال زندگی زیباتو با یه حرکت نابود کردی ، مامانم حتی بعد اینکه فهمید خیانت کردی هیچی نگفت و تو رو به خدا میسپورد ... باید حتما خدا جوابتو میداد ؟ 

دم خدا گرم با یه حرکت یه نشانو با دو تا تیر زد 

الان خداروشکر مال اموال بابام به اسم مامانمه هر ماه حقوقش مال مامانمه :»»»» چرا بعضی ها اینقدر نفهمن😂😂

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

😐😂😂😅😅

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چوب خدا صدا نداره اینه  

خوش بحال مامانت من که شوهرم خیانت کرد من از اون روز دارم با اتفاقای بد دست و پنجه نرم میکنم اون روز از روز خوشتره

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

وایسا پشمام و جمع کنم ریختن

بابات هرچی که بوده فوت شده چرا اینجوری حرف میزنی راجبش 🙂

نظرات شما ارزشمند هستند اما برای تحمیل به دیگران نیستند😊 دهان شما خروجی افکار شماست 🤍 ناشناسم 👇🏼https://daigo.ir/secret/6717672308